Au descoperit un apartament vechi de 70 de ani, plin de tablouri scumpe și obiecte extrem de valoroase! Povestea este incredibilă!

 

 În anul 1939, proprietara unui apartament a decis să închidă locuința și să părăsească locul. A fost descoperit 70 de ani mai târziu, iar imaginile sunt extraordinare.

Nimeni nu se aștepta ca după șapte decenii, apartamentul să arate așa. Înăuntru s-au găsit obiecte de mobilier din anii 30, opere de artă extrem de rară și numeroase obiecte de valoare.

 A cumpărat un dulap la preț de NIMIC, dar a descoperit o adevărată COMOARĂ înăuntru! Toți au avut un ȘOC! „Nu pot să cred așa ceva!”

În anul 1939 madame de Florian avea 23 de ani. Şi la această vârstă fragedă ea a trebuit să ia o decizie dificilă: să-şi părăsească apartamentul luxos din Paris. Era începutul celui de-al Doilea Război Mondial şi, probabil, decizia ei a fost influenţată de viitoarea înaintare a trupelor germane.

                                                      Apartamentul femeii s-a păstrat extrem de bine

Nu s-a mai întors niciodată la Paris, dar a continuat să plătească chirie până în anul 2010, când a decedat la vârsta de 94 de ani.

Urmașii au venit să vadă despre ce moștenire este vorba, dar au rămas muți de uimire când au văzut cât de bine se păstrase apartamentul.

Doar una dintre picturile aflate în apartament a fost vândură cu 3,4 milioane de dolari.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe