Antena Căutare

Au falsificat nașterea și decesul unui copil pentru a strânge bani. Copilul a supraviețuit doar cinci ore

Un cuplu din Pennsylvania a falsificat nașterea și decesul unui copil pentru a primi bani din partea familiei și prietenilor. Cuplul a creat o pagină pe site-ul GoFundMe, unde au cerut ajutorul pentru a putea plăti costurile înmormântării bebelușului.

Un cuplu din Pennsylvania a falsificat nașterea și decesul unui copil pentru a primi bani din partea familiei și prietenilor. Cuplul a creat o pagină pe site-ul GoFundMe, unde au cerut ajutorul pentru a putea plăti costurile înmormântării bebelușului.

Kaycee și Geoffrey Lang au fost acuzați de furt prin înșelăciune și primirea bunurilor furate după ce au strâns donații pentru a-și înmormânta copilul.

Copilul a fost numit Easton Walt Lang și s-ar fi născut pe 3 iulie, însă a supraviețuit doar cinci ore. Ulterior s-a descoperit faptul că cei doi au folosit o păpușă pentru fotografiile postate pe site.

„Vă rog să ne pomeniți în gândurile și rugăciunea voastră. Fiul nostru Easton s-a născut cu lichid în plămâni și a murit la câteva ore după ce s-a născut. Am aprecia mult dacă mulți dintre voi ar putea împărtăși acest lucru și dacă sunteți suficient de stabili pentru a face acest lucru, donați și pentru a ajuta la plata cheltuielilor de înmormântare și a facturilor medicale.”

Povestea a început în momentul în care, Kaycee, în vârstă de 23 de ani, s-a prefăcut că este însărcinată. Aceasta a postat tot mai multe imagini pe contul personal de Facebook, iar prietenii acesteia i-au oferit cadouri. În ultimele două luni ale sarcinii, Kaycee a pretins că are nevoie de repaus la pat.

Kaycee și Geoffrey au anunțat nașterea copilului pe 3 iulie și au postat fotografii pe conturile personale de Facebook. După câteva ore, cuplul a anunțat că bebelușul a decedat din cauza sindromului de detresă respiratorie.

Copilul s-ar fi născut la Spitalul Memorial Conemaugh la ora 03:11. Ulterior s-a dovedit faptul că nu a fost înregistrată naștera sau decesul copilului de către autoritățile din spital.

Kaycee și Geoffrey Lang urmează să se prezinte în fața instanței în luna octombrie.

George Enescu: Curiozități și lucruri neștiute despre viața și moartea geniului român... S-a dus de urgență la spital crezând că are pietre la rinichi și a născut… tripleți! „Sunt șocată” – Foto...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x