Antena Căutare

Au tăiat prin rocă pentru a-l salva de la înec. A fost prins cinci ore între roci, iar apa i-a ajuns până la gât

Un bărbat a fost salvat de la înec după o operațiune care a durat cinci ore. Pompierii au fost nevoiți să taie prin rocă pentru a-l salva. Bărbatul a rămas blocat între două stânci în apropiere de Sheringham, Norfolk.

Un bărbat a fost salvat de la înec după o operațiune care a durat cinci ore. Pompierii au fost nevoiți să taie prin rocă pentru a-l salva. Bărbatul a rămas blocat între două stânci în apropiere de Sheringham, Norfolk.

„Am văzut pe cineva în mod evident blocat în stânci, era valul mare și apa se apropia de el, așa că era o situație foarte înfricoșătoare.” , a declarat un bărbat care se afla la fața locului când au venit pompierii.

Un purtător de cuvânt al Pazei de Coastă a declarat că echipajele au încercat să îl mențină pe bărbat la suprafața, i-au oferit aparate pentru respirație dar și o vestă de salvare.

"Am văzut că oamenii se urcă printre roci, iar problema este că, chiar dacă poți muta o stâncă pentru a elibera pe cineva care este blocat, altul poate cădea în locul lui. Poate fi o situație de viață sau de moarte. " , a declarat un localnic.

A fost o situație înfricosătoare, dar care a fost dusă la bun sfârșit de către pompieri iar bărbatul a fost salvat în cinci ore. A fost elibera după ce mai mulți pompieri au tăiat roca pentru a-l putea scoate.

Un puști de 15 ani îi va cumpăra o casă și o mașină mamei lui! „M-a tot certat că îmi pierd timpul, pentru că nu a înțel... Un preot a vândut bilete spre Rai cu 500 de dolari...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x