Antena Căutare

Au tăiat prin rocă pentru a-l salva de la înec. A fost prins cinci ore între roci, iar apa i-a ajuns până la gât

Un bărbat a fost salvat de la înec după o operațiune care a durat cinci ore. Pompierii au fost nevoiți să taie prin rocă pentru a-l salva. Bărbatul a rămas blocat între două stânci în apropiere de Sheringham, Norfolk.

Un bărbat a fost salvat de la înec după o operațiune care a durat cinci ore. Pompierii au fost nevoiți să taie prin rocă pentru a-l salva. Bărbatul a rămas blocat între două stânci în apropiere de Sheringham, Norfolk.

„Am văzut pe cineva în mod evident blocat în stânci, era valul mare și apa se apropia de el, așa că era o situație foarte înfricoșătoare.” , a declarat un bărbat care se afla la fața locului când au venit pompierii.

Un purtător de cuvânt al Pazei de Coastă a declarat că echipajele au încercat să îl mențină pe bărbat la suprafața, i-au oferit aparate pentru respirație dar și o vestă de salvare.

"Am văzut că oamenii se urcă printre roci, iar problema este că, chiar dacă poți muta o stâncă pentru a elibera pe cineva care este blocat, altul poate cădea în locul lui. Poate fi o situație de viață sau de moarte. " , a declarat un localnic.

A fost o situație înfricosătoare, dar care a fost dusă la bun sfârșit de către pompieri iar bărbatul a fost salvat în cinci ore. A fost elibera după ce mai mulți pompieri au tăiat roca pentru a-l putea scoate.

Un puști de 15 ani îi va cumpăra o casă și o mașină mamei lui! „M-a tot certat că îmi pierd timpul, pentru că nu a înțel... Un preot a vândut bilete spre Rai cu 500 de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x