Căutare Live

Au uitat să închidă ușa și au rămas îngroziți de ce intrase în casă. Ce au găsit prin toată locuința

Casa unei familii a devenit adăpost pentru mai mulți șerpi după ce membrii au uitat să închidă ușa atunci când au părăsit locuința. La întoarcere au avut marea surpriză să găsească reptilele în tot imobilul.

Casa unei familii a devenit locuința mai multor șerpi după ce au uitat să închidă ușa atunci când au părăsit casa. La întoarcere au avut marea surpriză să găsească reptilele în toată locuința

Shutterstock.com

Stuart McKenzie, de la Sunshine Coast Snake Catchers, a fost chemat să scoată cinci șerpi dintr-o casă din Buderim, Queensland. Pe primii i-a găsit chiar la intrarea în locuință, acolo unde reptilele s-au așezat confortabil pe pervazul terasei.

Bărbatul a prins cu atenție pitonii și i-a mutat cu gândul de a-i duce în sălbăticie. Mai târziu, când a crezut că și-a terminat treaba, a mai descoperit alte exemplare și în interiorul imobilului. Este vorba de câțiva adulți, pe care i-a cules cu grijă.

Câți pitoni a găsit expertul în casă

”Avem un mascul și o femelă, care sunt așezați pe pervazul terasei și parcă ar fi pe cale să se împerecheze. Cred că ea joacă din greu pentru a-i atrage atenție.”, spune McKenzie în videoclip.

Citește și: O femeie săpa în pământ atunci când a dat peste ceva neașteptat. Ce a găsit

”Se pare că tocmai au luat cina și au decis să fie prieteni”, a comentat și colegul său.

Patru ore mai târziu, McKenzie a fost chemat, din nou, la aceeași casă și a mai găsit un alt piton. Șarpele zăcea pe scaunele așezate pe terasă, la doar câțiva metri de locul în care se aflaseră ceilalți.

”Aș spune că acesta este un alt mascul care crede că poate avea puțin noroc cu femela. Dar, din păcate, amice, au plecat deja. Deci, este foarte activ în căutare, știe că a fost o femelă aici. Dar, din păcate, a fost expediată cu un alt tip. Îmi pare rău, prietene, va trebui să te scoatem de aici”, se mai aude bărbatul.

Citește și: Erika Ervin pare o femeie cu o înălțime obișnuită, dar totul se schimbă când apar în preajmă alte persoane. Cât măsoară tânăra

Pentru a nu se mai întoarce, McKenzie a inspectat toată locuința. A găsit o nouă reptilă în subsolul casei. ”Este cam frig, ar trebui să fie la soare”, a remarcat expertul.

Cel de-al cincilea și ultimul șarpe a fost un alt mascul găsit pe același loc ca primii: pe pervaz. "Doamne sfinte! Este imens. Trebuie să fie un mascul mare, acesta este unul dintre cei mai mari șerpi pe care i-am văzut vreodată în Buderim. Mai ales dintre cei groși. Poate nu cel mai lung, dar este destul de gros", a spus McKenzie.

Citește și
imagine cu o soacra
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Fiindcă soacra era prea băgăcioasă și îi umbla prin lucruri, o tânără s-a „răzbunat” în cel mai neașteptat mod. Ce a făcut
Colaj cu Bianca Drăgușanu
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce a avut parte de o procedură de topire a acidului din buze: „Nici nu mă așteptam”
colaj de imagini cu mary crumpton imbracata intr-o bluza portocalie
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Ea e femeia cu un soț, un logodnic și doi iubiți. Cum decurge relația și ce spun rudele despre legătura inedită
Mai multe articole

Citește și: O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”

Erika Ervin pare o femeie cu o înălțime obișnuită, dar totul se schimbă când apar în preajmă alte persoane. Cât măsoară ... O femeie săpa în pământ atunci când a dat peste ceva neașteptat. Ce a găsit...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri