Antena Căutare

Autoritatile americane chiar se pregatesc pentru apocalipsa zombie. Astazi incep antrenamentele

Mai multi soldati, membri ai marinei americane, politisti si pompieri din Statele Unite vor participa la un exercitiu de simulare a unei apocalipse zombie. Autoritatile americane iau in serios posibilitatea ca tara lor sa fie invadata de zombie, asa ca se asigura ca fortele de ordine sunt pregatite sa intervina.

Potrivit Huffington Post, astazi, chiar de Halloween, va avea loc o simulare a unei apocalipse zombie. Evenimentul din San Diego este organizat de o firma privata de securitate, care va face mai multe demonstratii pentru soldatii, politistii si pompierii americani. Sute de oameni vor asista la exercitiul menit sa pregateasca fortele de ordine pentru o intalnire cu zombie.

Simularea va fi realizata in stilul unui film hollywoodian. Conform scenariului, un VIP si garzile sale de corp sunt captivi intr-un sat, iar o bomba explodeaza in apropierea lor. VIP-ul este accidentat, iar cei care il pazesc trebuie sa aduca ajutoare in timpul unui schimb de focuri cu zombie. La un moment dat, garzile de corp sunt muscate de acesti zombie, iar scenariul devine apocaliptic.

La simularea din San Diego va asista si un fost director al CIA.

Foto: Hepta

Uraganul Sandy le-a facut rau pana si mortilor!... Sandy, Katrina, Marc. Cine "boteaza" uraganele si de ce?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x