Antena Căutare

Avea 112 kilograme și arăta așa, iar acum e de nerecunoscut după ce a slăbit aproape jumătate din greutate. Cum arată acum

Drea Vazquez are doar 23 de ani, dar tocmai a trecut printr-o transformare care i-a uimit pe mulți. Tânăra a reușit să slăbească spectaculos, dar a rămas cu 3,6 kilograme de piele, de care a scăpat în urma unei operații. 

colaj de imagini cu Drea Vazquez cand avea 112 kilograme Galerie
Drea Vazquez are doar 22 de ani, dar tocmai a trecut printr-o transformare care i-a uimit pe mulți. Tânăra a reușit să slăbească spectaculos, dar a rămas cu 3,6 kilograme de piele, de care a reușit să scape în urma unei operații. | Profimediaimages.ro

În urmă cu doar câteva luni, Drea cântărea aproape 112 kilograme. Acum, după transformarea spectaculoasă a ajuns la 63. Ar trebui să fie fericită, însă a rămas cu o problemă care îi dă serioase bătăi de cap.

Pentru că era nemulțumită de felul în care arată, Drea a început să mănânce în deficit caloric. Însă nu doar asta a ambiționat-o, ci și faptul că medicii i-au spus că era pediabetică și, dacă nu slăbea, sănătatea ei ar fi avut de suferit.

Citește și: Se filma în timp ce lucra când în mijlocul progamului a primit un apel și a fost dat afară pe loc. Imaginile sunt virale

Pe Tiktok, ea a povestit cum a reușit să scape de kilogramele nedorite: ”A fost terificiant ca adolescent să aflu cât de mult îmi va afecta greutatea în cele din urmă viața. Am fost supraponderală cea mai mare parte a vieții mele și am crezut că voi fi mereu așa. Scăderea în greutate a fost un proces foarte greu și înfricoșător. Dar viața este scurtă și știam că, dacă nu încerc, mi-aș face un deserviciu.”

Citește și: Ce este dieta Harvard. Specialiștii spun că e standardul pentru o viață lungă și sănătoasă

Cu ce problemă a rămas Drea Vazquez după ce a slăbit spectaculos

Deși acum se simte ”mai bine ca niciodată”, Drea spune că nu se aștepta la efectele secundare șocante care vor urma. Nu a fost diagnosticată cu o afecțiune medicală, însă susține că pierderea în greutate a lăsat-o exagerat de sensibilă la frig.

Citește și: Vitamine pentru pielea uscată: sfaturi și recomandări

”Corpul meu devine extrem de rece iarna și nu am putut face față temperaturilor de îngheț. Pentru a compara, când eram mai solidă, puteam trece fericită printr-o furtună fără un palton. A fost o nebunie să fiu lovită în față de frig.

Părinții mei mi-au luat chiar și încălzitoare electronice pentru mâini pentru că acum sunt doar un cub de gheață 24/7. Nu este o afecțiune medicală, nici un efect secundar al îndepărtarii pielii – ci ceva care tinde să se întâmple după o pierdere majoră în greutate.

Grăsimea ne ține de cald, așa că atunci când pierdem o cantitate semnificativă de grăsime corporală, ne șochează corpul. Acest lucru a fost spus de medicul meu și, în timp, răceala nu va mai fi la fel de șocantă, dar, din moment ce am fost supraponderală pentru cea mai mare parte a vieții, nu m-am obișnuit încă cu răceala iernii.

Citește și: „Ce e asta?” Creatura bizară găsită de o femeie în propria grădină. Are coadă lungă și patru picioare VIDEO

Nu regret că am slăbit din această cauză, deoarece mă bucur că sunt sănătos acum și asta este ceea ce contează cel mai mult pentru mine.”, a explicat tânăra.

Vasquez a început să slăbească în 2018, când avea 18 ani. Ea a început să mănânce în deficit caloric, să aibă obiceiuri alimentare mai sănătoase și să meargă la sală de patru până la cinci ori pe săptămână.

„Am încercat să slăbesc ani de zile, dar am ajuns întotdeauna să-mi pierd speranța și să cad din nou în obiceiuri nesănătoase. Eram dependentă de mâncare și mi-am dat seama când medicul pediatru mi-a spus că sunt prediabetic.”, a spus ea.

Se aștepta să fie un drum greu, însă a reușit. Între timp a făcut o operație pentru a îi îndepărta pielea rămasă, reparara mușchii din cauza leziunilor musculare ale abdomenului meu și a îi reconstrui buricul.

„Este o intervenție chirurgicală foarte invazivă, mi s-au tăiat 3,6 kg de piele. M-am vindecat fizic de durere, care a durat aproximativ două luni. A fost o călătorie destul de lungă, dar nu mi-aș schimba decizia și mă simt binecuvântată că am reușit să duc această procedură.”, a concluzionat Drea conform The Sun.

Citește și: Întâmplarea ciudată care i-a adus moartea unui bărbat. O vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Se filma în timp ce lucra când în mijlocul progamului a primit un apel și a fost dat afară pe loc. Imaginile sunt virale... Un bărbat nu a observat că a început să devină albastru. Un simplu anunț dintr-o revistă i-a transformat radical viața...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x