Incident incredibil la Otopeni! Decolarea unui avion, oprită de urgență, pentru că... a fost furată o piesă. De unde a dispărut aceasta

 

Decolarea unui avion a fost oprită de urgență la Aeroportul Otopeni, joi dimineață, după ce o piesă din cabina pilotului „a fost furată sau a dispărut”.

Acest avion ar fi trebuit să efectueze Cursa Ryanair de pe ruta București-Timișoara. Aeronava ar fi trebuit să decoleze joi dimineață la ora 6:30, dar a fost amânată deoarece „o piesă a fost furată sau a dispărut” din cabina pilotului, potrivit unui telespectator Digi24.

Pasagerilor li s-a spus că o altă aeronava va veni la ora 10:00.

„Cursa Ryanair care trebuia să decoleze la 6:30 de la Otopeni nu a mai decolat pentru că "o piesă a fost furată sau a dispărut". "Lipsește o parte din cabină". Formulările nu-mi aparțin”, ne-a transmis Bogdan, un telespectator Digi24. 

„Cursa București-Timișoara de la Ryanair a fost amânată. Ni s-a spus că o piesa din cabina pilotului a fost furată și nu se poate decola. Au spus că trimit alt avion în jur de ora 10. Nu am mai auzit să se fure ceva din cabina avionului”, a spus o altă persoană.

„Nu ne-au spus ce piesa era, dar am așteptat mai mult de 1h ca să ne anunțe”, a adăugat un alt bărbat, aflat în Aeroportul Otopeni.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI