Antena Căutare

Ayanna Williams e femeia care nu și-a mai tuns unghiile de 30 de ani! Lungimea acestora depășește șapte metri

O femeie pe nume Ayanna Williams a decis să își taie unghiile pentru prima dată în 30 de ani! Deținătoare a unui record mondial, aceasta i-a uimit pe mulți cu aspectul mâinilor sale.

Ayanna Williams și-a pozat unghiile cu care a stabilit un record Guiness Galerie
Ayanna Williams a decis să își lase unghiile să crească și nu le-a mai tuns de 30 de ani | sursa foto: Profimedia

În urmă cu 30 de ani, Ayanna Williams din Texas (Statele Unite ale Americii) a decis să își lase unghiile să crească. Anii au trecut și femeia a început să fie tot mai fascinată de degetele sale, motiv pentru care și-a propus să stabilească un adevărat record.

A și reușit acest lucru, în anul 2017, atunci când cei de la Guiness au confirmat în mod oficial acest record.

Cum arată femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de aproape 30 de ani

Atunci, puse cap la cap, unghiile măsurau aproximativ șase metri lungime. Și chiar dacă și-a primit trofeul, americanca nu s-a oprit aici, ci a continuat cu hobby-ul său, ajungând astfel să aibă unghii cu o lungime totală de peste șapte metri!

Citește și: De ce își pune toată lumea de pe TikTok pastă de dinți pe unghii. E cea mai nouă provocare de pe rețelele de socializare

Pentru a-și face manichiura, Ayanna Williams a mărturisit faptul că avea nevoie de câteva sticluțe cu ojă și de aproximativ 20 de ore, pentru aplicare. În acest weekend, femeia a decis să facă marele pas și să își taie unghiile. Și fiindcă grosimea acestora reprezenta o adevărată provocare, aceasta a apelat la ajutorul unui dermatolog. Cu ajutorul unei freze de unghii, „bijuteriile” de la mâini au fost înlăturate, pentru prima dată în decurs de 30 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Cu sau fără unghiile mele, tot o să fiu regină. Nu unghiile mă fac pe mine, ci eu pe ele”, a dezvăluit Ayanna Williams, potrivit celor de la edition.cnn.com.

După drastica schimbare la care a apelat, americanca din Texas a explicat faptul că nu va renunța să își lase iar unghiile să crească, dar de data aceasta se va opri la o dimensiune ceva mai normală, de cel mult 15 centimetri lungime.

Cele tăiate urmează să fie expuse la un muzeu din Orlando, Florida, acolo unde curioșii vor putea admira îndeaproape minunea.

Citește și: Mikel Ruffinelli e femeia cu cel mai mare posterior din lume! Șoldurile sale au 2,5 metri diametru

Povestea femeii a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, stârnind reacții din cele mai diverse. Mulți au dorit să afle cum se descurcă aceasta cu treburile din viața de zi cu zi. Deținătoarea recordului Guiness a explicat că, până să își tundă unghiile, nu putea face anumite sarcini, precum spălatul vaselor sau schimbatul lenjeriei de pe pat.

Totuși, cele mai lungi unghii din lume, potrivit celor de la Guiness, le-a avut Melvin Boothe: lungime totală de 9,85 de metri. Bărbatul le-a lăsat să crească începând cu anul 1979, dar le-a pierdut în urma unui accident de mașină, în 2009.

Denis Shevchenko a slăbit 90 de kilograme după ce a renunțat la un anumit tip de aliment! Cum arată azi... O femeie de 29 de ani iubește un bărbat de 59. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit Devin Kennedy despre căsnicia lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x