Antena Căutare

“Azzam”, cel mai lung iaht din lume: 180 de metri lungime

O fabrica germana a construit cel mai lung iaht din lume. “Azzam” este o ambarcatiune ce poate atinge viteza de 31 de noduri, are sase punti si o sala de nu mai putin de 500 de metri patrati

Iahtul a fost cumparat de o familie din Emiratele Arabe Unite, are o dimensiune de 180 de metri lungime si ocupa primul loc in clasamentul anual realizat de revista “Yachts France”. Noua ambarcatione a detronat-o pe “Eclipse”, ce masoara 163 de metri si apartine multimilionarului rus, Roman Abramovich.

“Azzam” a fost fabricat de Lürssen Yachts, o fabrica germana, si are sase punti, o sala de 500 de metri patrati, decorata in stil imperial, de un designer francez.

Al treilea vas, ca marime, din lume, este “Dubai”, ce apartine lui Sheikh Mohammed bin Rashid al-Maktoum, un emir din Dubai si masoara 162 de metri.

Multe dintre ambarcatiuni sunt disponibile spre inchiriere. Spre exemplu, iahtul lui Abramovich, “Eclipse”, poate fi folosit pentru aproape cinci milioane de dolari pe saptamana. In ciuda sumei colosale, numeroase persoane opteaza sa plateasca acesti bani pentru a petrece cateva zile in largul Marii Mediterane sau a Coastei de Azur.

Foto: boatinternational.com

Hyperloop: Autostrada viitorului, un sistem de transport revolutionar care va aparea in cel mult zece ani... Incearca sa divorteze de 17 ani. S-au chemat in judecata de peste 1.000 de ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x