Antena Căutare

Baba Vanga: profeții negre pentru 2019: Catastrofe naturale și o mare problemă pentru ROMÂNIA!

Catastrofe naturale de amploare, criză economică şi probleme grave pentru câţiva şefi de stat. Este ceea ce a prevăzut, pentru anul viitor, celebra Baba Vanga, cunoscută şi ca "Nostradamus al Balcanilor".

Catastrofe naturale de amploare, criză economică şi probleme grave pentru câţiva şefi de stat. Este ceea ce a prevăzut, pentru anul viitor, celebra Baba Vanga, cunoscută şi ca "Nostradamus al Balcanilor". Chiar dacă prezicătoarea bulgară a murit cu mai bine de 20 de ani în urmă, presa susţine că profeţiile sunt cât se poate de autentice şi trebuie luate în serios.

Baba Vanga, prezicătoarea oarbă care şi-a petrecut aproape toată viaţa într-un sat din munţii Bulgariei, a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani. Dar faima i-a supravieţuit şi chiar a devenit şi mai cunoscută după moarte.

Povestea ULUITOARE a vieții Babei Vanga! Și-a căpătat puterile după ce a trăit tragedii incredibile

Amatorii de paranormal susţin că ea a anticipat multe evenimente istorice. Fireşte, prezicerile au fost descifrate abia după ce evenimentele respective s-au petrecut. Cu toate acestea, profeţiile babei Vanga revin, la fiecare început de an. Iar cele pentru 2019 nu sunt deloc îmbucurătoare. În lume ar urma să se producă mai multe seisme catastrofale, dar şi un tsunami uriaş. Această ultimă profeţie ar putea fi considerată împlinită înainte de termen după valul care a ucis sute de oameni în Indonezia. Dar, potrivit babei Vanga, viitorul tsunami va devasta şi China, Japonia, India şi Pakistanul.

Baba Vanga a făcut predicții cutremurătoare pentru România anului 2019! Pericol imens și eveniment istoric în Rusia! Nimeni nu va avea scăpare!

O altă nenorocire va lovi Rusia, unde un meteorit uriaş se va prăbuşi. Şi tot aici se va încerca asasinarea preşedintelui Vladimir Putin. Asta nu ar fi o surpriză: Putin susţine că a fost, deja, ţinta câtorva asasini şi este protejat acum de trăgători de elită. Baba Vanga i-ar fi prezis o soartă şi mai dramatică lui Donald Trump: o boală misterioasă îi va afecta creierul, iar preşedintele american îşi va pierde auzul. Iar un membru al familiei sale va suferi un accident rutier. Profeţiile babei Vanga sunt cu atât mai ieşite din comun cu cât, la moartea ei, Putin era un necunoscut şi nimeni nu credea că Trump va ajunge la Casa Albă.

Clarvăzătoarea bulgară ar fi prezis şi un colaps economic catastrofal în Europa, eveniment la care, de fapt, se aşteaptă şi mulţi experţi.

Baba Vanga, previziuni înfiorătoare pentru anul 2019! O țară va fi lovită de un meteorit uriaș, iar un tsunami va distru... Al Treilea Război Mondial în 2019? Previzunile clarvăzătorului Alois Irlmaier te vor pune pe gânduri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x