Antena Căutare

Banksy a confirmat că lucrarea apărută de Ziua Îndrăgostiţilor pe zidul unei case din Bristol este a sa

Artistul stradal Banksy a confirmat că o lucrare realizată pe un perete al unei case din Bristol este a sa. Inspirată de sărbătoarea Valentine's Day, desenul înfăţişează o fetiţă care este "înarmată" cu o praştie şi o explozie de flori roşii din iederă şi pictate cu spray, scrie BBC.

Graffiti-ul a apărut joi, în Barton Hill.

Banksy a publicat o imagine a lucrării pe pagina sa de Instagram, la miezul nopţii, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Kelly Woodruff, 37 de ani, al cărei tată deţine proprietatea, a spus: "Îmi place tema de Ziua Îndrăgostiţilor alăturată ei. Pentru că este Valentine's Day, este cu adevărat special şi, să o am în 3D cu florile, este incredibil".

Ea a adăugat că florile care au fost aşezate pe indicatorul de drum au fost deja furate, precum şi ecranul protector din plastic, pe care l-au instalat ieri seară.

Woodruff a afirmat că vrea să "protejeze" lucrarea, pe măsură ce furtuna Denis se apropie.

Identitatea lui Banksy este un mister bine păstrat de la începutul anilor 1990. Se cunoaşte naţionalitatea sa (britanic), oraşul natal (Bristol), pagina de Instagram cu 5,7 milioane de admiratori şi site-ul unde îşi publică operele, fără alt comentariu.

Sursa : news.ro

A divorțat și și-a găsit dragostea în rândul felinelor. Ea e tânăra care a trăit cu 130 de pisici într-o garsonieră: ”Îș... Dragoste în vremea coronavirusului! Cea mai tristă nuntă! Cum și-au spus „da” un mire și o mireasă! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x