Antena Căutare

Bărbat din Constanța, filmat în timp ce torturează o pisică pentru a-și distra copilul: ”Mami, chinuim mâțe. Îi dăm cu viteză!”

Imagini teribile au apărut pe rețelele de socializare, iar protagonist este un tânăr din Ostrov, care își distrează copilul în timp ce învârte o pisică pe care a băgat-o în sac. 

Imagini teribile au apărut pe rețelele de socializare, iar protagonist este un tânăr din Ostrov, care își distrează copilul în timp ce învârte o pisică pe care a băgat-o în sac.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, stârnit numeroase reacții acide, mulți dintre internauți cerând sancționarea bărbatului.

În videoclipul făcut public se poate vedea cum bărbatul în vârste de multe ori sacul în care se află pisica, în ciuda sunetelor scoase de animalul chinuit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mistreţ filmat pe o stradă în Capitală. Animalul sălbatic alerga dezorientat printre mașini

”Eee, așa se chinuie o mâță,mă!”, spune bărbatul din filmare.

”Mami, chinuim mâţe! Îi dăm cu viteză! Ia să prinzi acum când îi dau drumul. Bobiţă, te-a luat ameţeala?”, a mai adăugat el râzând, în timp ce copilul spuneamuzat: ”Da, l-a luat ameţeala”.

Citește și: Porcușorul de Guineea ți se pare simpatic? Ce trebuie să știi despre el

Imaginile făcute publice au scandalizat internauți, aceștia solicitând autorităților să ia măsuri drastice. De asemenea, mulți l-au criticat pe părinți că nu-i oferă copilului o educație aleasă.

Solstiţiul de vară la Stonehenge: Mii de oameni s-au adunat să celebreze răsăritul - FOTO/ VIDEO... Copiii, oficial, în vacanță! Ce se întâmplă cu ei atunci când își schimbă programul obișnuit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x