Antena Căutare

Bărbații râdeau de ea când arăta așa, iar acum nu mai știu cum să-i intre în grații. Cum arată după ce a slăbit 40 kg

În urmă cu câteva luni, Carla se refugia în mâncare și trebuia să înfrunte răutățile celorlalți. Acum, strălucește la propriu după ce a slăbit 40 de kilograme.

colaj de imagini cu tanara carla inainte sa slabeasca Galerie
În urmă cu câteva luni, Carla se refugia în mâncare și trebuia să înfrunte răutățile celorlalți. Acum, strălucește la propriu după ce a slăbit 40 de kilograme. | Captura Youtube/ Truly

”Am decis să slăbesc după o sperietură în spital. Eram incredibil de nesigură și am început să mănânc pentru motive greșite. S-a transformat într-o tulburare de alimentație și am sfârșit prin a lua în greutate. După stăteam în pat, plângând toată noaptea, spunând că am nevoie de schimbarea asta. Acesta a fost punctul de cotitură.”, a povestit Carla.

Femeia a reușit să slăbească 40 de kilograme și acum cântărește 63.

Citește și: Ea e femeia care a slăbit 90 de kilograme, după ce a fost obligată să-și cumpere două locuri în avion. Cum arăta înainte

Cum a reușit Clara să slăbească 40 de kilograme

Viața Clarei s-a schimbat după ce a reușit să obțină corpul mult dorit și să aibă o stare de sănătate mult mai bună.

”Înainte nu-mi păsa și aș fi mâncat orice aș fi vrut și aș fi avut o mulțime de gustări.”, spune Carla. Acum consumă fast food foarte rar, la ocazii speciale.

Tânăra povestește că a început să ia în greutate de când era un copil, dar a realizat că a depășit greutatea recomandată atunci când avea 12-13 ani.

”Când am început să realizez că mă îngraș foarte tare aveam 13 sau 12 ani. Când ajungi la liceu chiar începi să îți pese cum te văd oamenii. Am devenit foarte conștientă de asta. Când aveam 16 ani, am slăbit 25 de kilograme, dar nu pot spune că am făcut asta în cel mai sănătos mmod. Sufeream de o tulburare de alimentație și, de asemenea, tulburare dismorfică corporală, așa că de fiecare dată când mă uitam în oglindă mă vedeam mult mai mare decât eram, deși eram sub mult greutatea potrivită.”, a povestit Clara.

Citește și: Când l-au văzut, oamenii au râs de el pentru că arăta diferit: ”ca un porc”. Ce avea cățelul și cum arată după ce a primit ajutor

Ea spune că avea ”o relație foarte rea cu mâncarea” și că evita să iasă la restaurant pentru că îi era teamă că nu se poate controla.

De asemenea, se temea să slăbească. ”Eram încrezătoare în mine”, mai explică ea și voia să se asigure că arată bine, indiferent de numărul kilogramelor.

O problemă medicală a făcut-o să își acorde mai multe atenție și să-și schimbe stilul de viață. De această dată, a slăbit într-un mod sănătos. Acum face sport constant și are grijă la alimentație.

Citește și: Creatură "terifiantă" găsită în toaletă. Imaginile care te vor face să te uiți de două ori înainte de a folosi baia

În prezent, Clara a reușit să slăbească 40 de kilograme și vrea să pună masă musculară. Iată cum arată după transformarea spectaculoasă:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când l-au văzut, oamenii au râs de el pentru că arăta diferit: ”ca un porc”. Ce avea cățelul și cum arată după ce a prim... Ea e femeia care a slăbit 90 de kilograme, după ce a fost obligată să-și cumpere două locuri în avion. Cum arăta înainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x