Antena Căutare

Bărbatul care a supraviețuit miraculos după ce a ajuns pe șinele de cale ferată, într-un ger de -18 grade Celsius.Ce s-a întâmplat

Un bărbat a scăpat cu viață ca prin minune după ce a stat mai multe ore în gerul năprasnic, de -18 grade Celsius, în Siberia.

colaj barbat suprvietuit pe sine Galerie
Un bărbat a scăpat cu viață ca prin minune după ce a stat mai multe ore în gerul năprasnic, de -18 grade Celsius, în Siberia. | Profimedia

Un bărbat din Siberia a fost la un pas de moarte după ce, în urma unui accident, a petrecut o noapte afară în ger, la -18 grade Celsius. Bărbatul a căzut pe șinele de cale ferată și aproape a fost lovit de un tren inter-city.

Conductorul trenului a mărturisit că l-a văzut pe bărbat în ultimul moment și a reușit să frâneze abia după ce trecuse peste el. Din fericire, bărbatul căzuse între șine, în așa fel încât nu a fost rănit, iar trenul a trecut pe deasupra lui.

Bărbatul care a rezistat în gerul de -18 grade

A scăpat de moarte ca prin urechile acului, având noroc să nu fie strivit de trenul în mișcare. Deși a supraviețuit trenului care a treuct pe deasupra lui, nimeni nu ar fi crezut că el va reuși să surpraviețuiască gerului năprasnic de -18 grade Celsius.

Citește și: A vrut să prăjească niște ouă, dar ce a descoperit după ce a spart unul a făcut-o să țipe. Ce se afla dincolo de coaja crăpată

Bărbatul, care purta o pereche de teneși gri, niște pantaloni bleumarin și o geacă cu model de camuflaj, a reușit să supraviețuiască în gerul cumplit până la sosirea salvatorilor. El a rămas imobilizat pe șinele de cale ferată, sub tren, până când un echipaj l-a putut scoate de acolo.

Conductorul trenului a coborât rapid din locomotive pentru a verifica starea bărbatului. Conductorul a fost eficient și a acționat imediat, anunțând autoritățile. Bărbatul a încercat să își păstreze calmul, fiind pe șinele de cale ferată, sub tren, potrivit Profimedia.

Ce au descoperit salvatorii când au ajuns la bărbat

Bărbatul a fost nevoit să aștepte în zăpadă, pe șine, până la sosirea salvatorilor. Chiar dacă scăpase cu viață în urma accidentului de cale ferată, e lar fi putut să își piardă viața din cauza gerului nemilos.

Citește și: Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest

El era în pericol să sufere degerături la mâini și picioare, având în vedere că nu purta mănuși și nici nu avea încălțăminte adecvată pentru zăpadă.

Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață și e acum în afara oricărui pericol. Până la venirea echipajului care l-a salvat, se pare că bărbatul, care nu avea nicio zgârietură, a adormit în ger. Operațiunea de salvare a fost una de succes de vreme ce bărbatul a scăpat cu viață, fără degerături.

O tânără a comandat rochia visurilor de pe internet, dar a amuțit când a deschis coletul. Clipul e viral pe Tik Tok... Bărbatul care și-a tatuat aproape întreg corpul a cheltuit o avere pentru a arăta așa. Despre ce sumă colosală e vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x