Antena Căutare

Bărbatul care a vrut să se trasforme în “Barbie masculin”. Cu cine a ajuns să semene, de fapt

Josh Saunders a vrut să devină “bărbatul Barbie”, dar a ajuns să fie confundat cu un actor celebru.

Ken al lui Barbie
Josh Saunders a vrut să devină “bărbatul Barbie”, dar a ajuns să fie confundat cu un actor celebru. | Shutterstock

Josh Saunders a făcut multe sacrificii pentru a arăta ca un Barbie masculin, așa cum spune el. A vurt să semene foarte mult cu Ken, dar a ajuns să fie confundat cu Ryan Gosling. Josh are 41 ani și și-a dorit mereu să se îmbrace precum Ken din următorul film Barbie care va apărea în curând în cinematografe.

Josh a vrut să semene cu Ken, iubitul lui Barbie

Rolul lui Ken va fi interpretat de celebrul actor Ryan Gosling, iar Josh și-a dorit foarte mult să atragă femeile ca un magnet exact așa cum I se întâmplă faimosului actor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În film, Ryan poartă o vestă de blugi, jeanși de aceeași culoar și o frizură nouă, având părul vopsit în blond cenușiu. Deși Josh nu are deloc abdomenul lui Ryan, acesta nu s-a sfiit să poarte exact costumația actorului din filmul în care îl interpretează pe Ken.

Citește și: Femeia care s-a transformat într-o păpușă Barbie vie. Cum arată după operațiile estetice și cât au costat-o intervențiile

Mulți i-au spus lui Josh, care e reporter, că look-ul e nereușit și arată mai mult ca Donald Trump, decât ca Rya Gosling.

Josh a dezvăluit că a avut nevoie să depună foarte mult efort pentru a se transforma în cee ace voia să fie un Barbie la masculin. Nu toți privitorii au fost încântați de ceea ce au văzut atunci când el a apărut pe stradă îmbrăcat așa.

Înainte de toate, Josh a povestit că a avut nevoie să arate bronzat și a dat fuga la un salon specializat pentru autobronzare. Apoi, el a decis să taie mânecile de la geaca lui de blugi favorită, a pus o pereche de jeanși în aceeași culoare cu jacheta sa și pe marginea boxerilor albi a scris cu carioca neagră Ken, potrivit The Sun.

Prin ce schimbări a fost nevoit să treacă bărbatul

Pentru a reproduce frizura, el și-a cumpărat o perucă blondă, în nuanța blond platinat și a încercat să o facă să se potrivească perfect. Când vine vorba de abdomen, bărbatul nu prea avea cum să aibă un abdomen perfect lucrat peste noapte. Tocmai de aceea, s-a conformat și doar a purtat vesta descheiată, mândrindu-se cu trupul lui exact așa cum e.

Citește și: Tara Jayne McConachy este femeia căreia medicii au refuzat să-i mai facă operații estetice. Cum arată și care sunt motivele

Când a ieșit pe stradă, reacțiile privitoriilor au fost împărțite. Mulți l-au criticat că nu ar o siluetă perfecta pentru o asemenea costumație și nici nu I se potrivește look-ul. Alții au spus că seamănă mai mult cu Donald Trump decât cu Ryan Gosling. Mai mulți turiști au vrut să facă poze cu el și câteva femei chiar s-au simțit cucerite de noul look.

În ciuda tuturor criticilor, Josh s-a simțit bine în pielea acestui personaj și s-a bucurat să socializeze cu oamenii pe străzile din Londra.

O femeie a descoperit prin scurgerea de la chiuvetă o „creatură ciudată”. Ce era, de fapt, animăluțul misterios... Femeia care s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă. Ea susține că are și un copil cu soțul ei. Cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x