Bărbatul care are 48 de copii, fără să fi făcut amor cu mamele lor. „M-a mințit. Simt că am fost abuzată de 15 ori”

 

Și-au trăit viața crezând că tatăl lor este un donator anonim. Cu ajutorul testelor ADN, 48 de străini au aflat că aveau același tată. Identitatea acestuia a fost o lovitră greu de acceptat pentru mamele lor. După ce adevărul a ieșit la lumină, una dintre ele a spus că a simțit că fusese „violată de 15 ori”.

Totul a început de la un cadou de Crăciun

Creșterea în popularitate a testelor ADN a dus la întregirea unei familii cu 48 de copii. Frații și surorile aveau mame diferite, dar, în mod surprinzător, același tată.

Medicul Donald Cline, specialist în fertilitate și inseminare artificială, avea o clinică de succes în perioada 1970-1980. El ajuta cuplurile care nu puteau avea copii să devină părinți. Doar că medicul ascundea un detaliu important: faptul că folosea, de fiecare dată, propria spermă.

„Am simțit că am fost violată de 15 ori”

Una dintre pacientele acestuia, care a avut nevoie de 15 încercări pentru a rămâne însărcinată, a vorbit despre impactul negativ pe care l-a avut asupra ei adevărata paternitate a copilului conceput în clinica medicului.

„Spunea că donatorii sunt medici rezidenți. Mă simt de parcă am fost violată de 15 ori.”

Medicul donator și-a cerut scuze în mod public pentru suferința pe care a cauzat-o familiilor, dar a refuzat să declare câte femei au rămas însărcinate în urma inseminării cu sperma sa. 

Cu pași mici, o super-familie ia naștere

Copiii medicului donator au creat un grup de Facebook prin care pot ține legătura. Ei spun că în fiecare an, în preajma Crăciunului, apare câte un nou membru. 

Trei dintre ei au devenit apropiați, întâlnindu-se în mod constant cu copiii și mamele lor, trei dintre pacientele medicului. 

„E o experiență ireală. Le pot povesti lucruri pe care nu le-am împărtășit nimănui. E minunat să ai frați și surori. Cu toate că am crescut fără să știm unii de existența celorlalți, legătura dintre noi a fost instantă”, a povestit Matt White, unul dintre copiii medicului donator.facebook whatsapp twitter pinterest