Antena Căutare

Bărbatul care nu mai poate închide ochii de 3 ani din cauza unei operații estetice eșuate. Ce s-a întâmplat

Pete Broadhurst, un bărbat din Londra în vârstă de 79 ani, a apelat la o intervenție estetică ce i-a afectat vederea. Operația a eșuat, iar rezultatul a fost unul devastator.

colaj pete broadhurst Galerie
Pete Broadhurst, un bărbat din Londra în vârstă de 79 ani, a apelat la o intervenție estetică ce i-a afectat vederea. Operația a eșuat, iar rezultatul a fost unul devastator. | Profimedia

Bărbatul în vârstă de 79 ani din Birmingham a apelat la o oeprație estetică de întinerire a feței în 2019 pentru că dorea să scape de cearcăne. Pete a cheltuit 11.000 lire pentru operație de lifting în zona gâtului, o rinoplastie și o operație de înlăturare a ridurilor și cearcănelor din jurul ochilor.

La 3 ani după această operație, bărbatul nu își poate închide complet ochii din cauza operației estetice eșuate. Pete, care e acum pensionar după ce o viață întreagă a muncit ca zugrav, își dorea doar să șteargă câțiva ani de pe chipul lui, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Bărbatul și-a dorit o reîntinerire facială, dar nu a prevăzut eventualele probleme

Pensionarul și-a cheltuit toate economiile pentru a scăpa de cearcănele de sub ochi cu care se confruntase atâția ani și care îl făcuseră să nu își mai dorească să se privească în oglindă. După intervenția chirurgicală menită să îi corecteze pielea din jurul ochilor, ochiul său stâng încă nu se poate închide complet, nici măcar atunci când doarme.

Citește și: Femeia care are 50 de ani și un ten perfect. Susține că nu are niciun rid, deși nu a făcut nicio operație estetică. Cum e posibil

Din cauza faptului că ochii lui se pot închide doar parțial, la 3 ani după operație, bărbatul suferă acum de numeroase probleme medicale la ambii ochi și riscă să își piardă vederea. Dacă înainte să se opereze Pete nu se simțea sigur pe sine din cauza relațiilor eșuate, cum după ce nu își poate închide ochii complet, bărbatul e și mai dezamăgit de faptul că nu poate stabili noi conexiuni.

Credea că intervenția estetică de reîntinerire a feței îl va ajuta să își găsească perechea, dar a rămas acum cu sechele care îi cauzează grave probleme de sănătate. Problemele lui Pete au început în 1959, când, în urma unei intervenții chirurgicale la dentist bărbatul a rămas cu pomeții măriți.

“Aveam obraji pufoși, ca de hamster. Acum câțiva ani eram într-o relație cu o femeie, aveam doi copii și ea a spus că mă părăsește din cauza felului în care arătam”, spunea Pete cu dezamăgire.

Ce s-a întâmplat cu medicul care l-a operat

După alte două relații eșuate care l-au făcut să nu aibă deloc încredere în sine când venea vorba de felul în care arăta, Pete a decis că trebuie să apeleze la ajutorul meidcilor esteticieni pentru a șterge câțiva ani de pe chipul său. Nu avea cum să știe că totul se va transforma într-o corvoadă pentru că operația avea să eșueze.

Astfel, pe 24 ianuarie 2019, Pete a intrat într-o operație care a durat 9 ore și a fost externat a doua zi.

“Arătam de parcă fusesem bătut. Era oribil și nu puteam să îmi închid ochii. Îmi fusese rău toată noaptea. A doua zi îmi doream să nu fi făcut operația asta”, a mai povestit bărbatul.

Citește și: Jessica Alves, apariție publică după ce a slăbit enorm și și-a pus noile impanturi. Fostul bărbat Ken este femeie în toată regula

După 2 săptămâni, Pete s-a întors la spital pentru un control, iar medicii au constatat că are ochii foarte iritați și îi curgeau. Specialiștii au spus că efectele sunt normale și că îi vor trece cu timpul, pe măsură ce se va recupera.

La 3 luni de la operație, problema persista așa că Pete a mers iar la medic. Un specialist i-a spus că ochii lui sunt incredibil de iritați din cauza faptului că după operație nu I se mai închid complet. În luna mai, Pete a mai avut o nouă intervenție chirurgicală de o oră menită să corecteze pielea din zona ochilor pentru ca el să poată să închidă ochii.

Cu toate acestea, la ani distanță de acea zi, Pete nu poate în continuare să își închidă ochii complet și îi e teamă că problemele de la ochi i-ar putea afecta vederea.

“Noaptea trebuie să îmi acopăr ochii cu ceva pentru a dormi”, a mărturisit bărbatul.

Medicul care l-a operat este acum suspendat din funcție și nu a dorit să comenteze cele întâmplate, potrivit Daily Mail.

Iluzie optică virală. Poți să găsești leoparzii din imagine? Puțini sunt cei care reușesc... Un bărbat a comandat mâncare și livratorul i-a lăsat un mesaj și bani pe mașină. Conținutul biletului a devenit viral pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x