Antena Căutare

Bărbatul care nu s-a mai spălat de 67 de ani. Care e starea lui de sănătate după consultul medicilor

Un om al străzii în vârstă de 87 ani din Iran a povestit că nu a mai făcut o baie de 67 de ani. Medicii au fost surprinși să afle despre igiena lui precară.

amou haji, om al strazi, doarme pe jos, pe pietre Galerie
Un om al străzii în vârstă de 87 ani din Iran a povestit că nu a mai făcut o baie de 67 de ani. Medicii au fost surprinși să afle despre igiena lui precară. | Profimedia

Oamenii de știință au stat de vorbă cu un om al străzii care aproape toată viața lui a dormit pe străzi. Bărbatul le-a mărturisit că nu s-a mai spălat de 67 de ani. După ce medicii i-au făcut investigații, au descoperit, în mod surprinzător, că era extrem de sănătos, având un sistem imunitar foarte puternic, potrivit Daily Star.

Amou Haji s-a născut și a crescut pe străzile din Iran și nu s-a mai spălat de 67 de ani, trăind încontinuu pe străzi și dormind în locuințe improvizate. El a crezut toată viața că are mai multe șanse să se îmbolnăvească dacă face baie și chiar credea că ar putea muri.

Amou Haji nu s-a mai spălat de 67 ani

Astfel, el a decis că e mai bine să nu se spele. Mesele sale zilnice constă în carnea crudă a animalelor lovite de mașini pe marginea drumului și apă băută din bălți. Deși tot ce consuma era extrem de nesănătos, conținând numeroase bacterii, bărbatul a dezvoltat un sistem imunitar atât de puternic încât nu a avut nicio problemă de sănătate.

Citește și: Transformare neașteptată. Un om al străzii a devenit de nerecunoscut după ce a primit ajutorul unui frizer cunoscut

Din cauza stilului său de viață, lui Jaji, așa cum îl numesc cei care îl cunosc, i-a fost mereu greu să își facă prieteni sau să aibă o iubită. Bărbatul le-a povestit medicilor că una dintre cele mai frumoase periode din viața lui de om al străzi a fost atunci când își putea permite să fumeze pipă.

Oamenii care îl vedeau adesea dormind pe străzi i-au construit o mică locuință, fiind impresionați de faptul că bărbatul își păstra acest stil de viață de ani de zile. Până atunci, el s-a obișnuit să doarmă într-o gaură făcută în pământ.

Ce au descoperit medicii când i-au făcut analize

Medicii care l-au vizitat pe Jaji în locuința sa improvizată din satul Dejgah au stat de vorbă cu el și i-au cerut voie să îi facă mai multe analize. În ciuda stilului său de viață deloc sănătos, el nu era infestat cu nicio bacterie, nu suferea de nicio boală și s-a dovedit că avea un sistem imunitar foarte puternic.

Citește și: Doi oameni ai străzii au primit o nuntă surpriză după o relație de 24 ani. Cât de mult s-au transformat pentru eveniment

Specialiștii au presupus că vor afla că are paraziți intestinali sau că suferă de mai multe boli, dar acest lucru s-a dovedit să nu fie adevărat. Doctorul Gholamreza Molavi a fost cel care i-a făcut analizele și a povestit că Jaji a reușit să rămână sănptos pentru că sistemul lui imunitar a ajuns să fie extrem de puternic după ce a mâncat alimente pe care nimeni nu ar avea curajul să le mănânce.

Bărbatul nu a sterilizat niciodată apa pe care o bea din bălți. El nu a fiert-o sau filtrat-o, dar nici nu părea să se fi îmbolnăvit cu vreo bacterie existent în apa nepotabilă. Oamenii de știintă au rămas uimiți de această descoperire.

A găsit pe stradă un câine cu un bilet suspect lângă el. Ce scria acolo a făcut-o pe o tânără să ceară ajutor... Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x