Antena Căutare

Bărbatul care s-a despărțit de iubită pentru că nu îi plăcea ce făcea când gătea pizza. Gestul care a distrus relația

Un bărbat a ales să se despartă de femeia alături de care se întâlnea de ceva vreme din cauza unui obicei al acestia în bucătărie.

Bărbatul care s-a despărțit de iubită pentru că nu îi plăcea ce făcea când gătea pizza. Gestul care a distrus relația Galerie
Bărbatul care s-a despărțit de iubită pentru că nu îi plăcea ce făcea când gătea pizza. Gestul care a distrus relația | shutterstock

Lumea întâlnirilor poate fi destul de brutală, mai ales când dragostea se termină brusc, atunci când lucrurile par să meargă atât de bine. Acesta este și cazul unei femei care a fost părăsită brusc din cauza unui obicei de-al său din bucătărie. Pare absolut hilar, dar ingredientul pe care îl punea pe pizza a fost motivul pentru care bărbatul alături de care forma un cuplu s-a despărțit de ea.

Tabloidul Mirror relatează o poveste absolut hilară a unei despărțiri. O femeie povestește că a rămas perplexă după ce un bărbat cu care se întâlnea de câteva săptămâni a decis să anuleze orice întâlnire, pur și simplu pentru că nu îi plăcea felul în care ea gătea, mai exact un ingredient pe care îl punea pe pizza l-a făcut pe bărbat să nu își mai dorească vreo întâlnire cu ea.

Citește și: Pizza al tegamino, rețeta pe care o poți face acasă cu ușurință

Ce obicei avea femeia în bucătărie. Bărbatul n-a suportat să vadă ce aliment a pus aceasta pe pizza

Sursa relatează povestea unei femei care, destul de recent, a primit un mesaj de despărțire de la un bărbat alături de care începea să formeze un cuplu. Acesta a dorit să pună capăt lucrurilor din cauza unui obicei alimentar pe care tânăra îl avea.

Femeia derutată spune că relația lor în devenire a fost „ ocazională, dar părea că se îndreaptă într-o direcție foarte bună”. Acesta a fost surprinsă când a primit un mesaj dur la 7 dimineața. Bărbatul a certat-o pentru că a pus hamsii pe pizza.

În mesaj, el a susținut că obiceiul său alimentar a fost decisiv pentru relația lor. Faptul că femeia punea hamsii pe pizza l-a făcut să încheie brusc legătura.

Citește și: Cum scapi de condens și de mucegaiul de pe perete sau de la geam. Plante care te fac să renunți la soluțiile de curățat

Tânăra a povestit totul în mediul online „Ne vedem de câteva săptămâni, e foarte lejer, dar totul părea bine. Vorbea să mergem în curând undeva și a vrut să planifice cu mine în urmă cu doar câteva zile. Nu am adus nimic în discuție, doar el a inițiat excursii etc.".

De asemenea, ea a publicat și mesajul de despărțire pe care i l-a trimis bărbatul: „Bună Ch, sper că ai avut o noapte bună? Nu văd ca lucrurile să meargă mai departe. Vreau doar să pun cărțile pe masă... Chestia cu hamsii chiar mi-a dat-o aiurea, haha. Sper să ne vedem totuși în calitate de prieteni :)", potrivit Mirror.

Citește și: Soția a filmat pe ascuns ce poate să facă soțul ei, chiar în timp ce mănâncă pizza! Unii i-au zis să divorțeze

Cum scapi de condens și de mucegaiul de pe perete sau de la geam. Plante care te fac să renunți la soluțiile de curățat... Ea este femeia care susține că vede fantome de când era copil. Mărturiile tinerei despre experiența paranormală pe care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x