Antena Căutare

Biserica romano-catolica din Polonia critica practicile "sataniste" de Halloween

Biserica romano-catolica din Polonia denunta practicile: sataniste” de Halloween, considerat „cea mai mare sarbatoare luciferica”.  Conform uni mesaj transmis de Arhiepiscopia Varsoviei, citat de Mediafax, sarbatoarea americana „este rezultatul propagarii ocultismului si magiei”.

Traditiile de Halloween au devenit din ce in ce mai populare in Polonia, asa biserica romano-catolica a decis sa atraga atentia asupra originilor acestora. "Aceasta traditie isi are originea in adorarea pagana a spiritelor si al unui zeu celtic al mortii. Anton Lavey, fondatorul satanismului modern, afirma ca in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie este cea mai mare sarbatoare luciferica, marcata de acte oculte comise prin violenta. Biserica denunta deschis astfel de practici”, a transmis Arhiepiscopia Varsoviei.

De asemenea, reprezentantii bisericii romano-catolice sustin ca Halloween-ul este un prilej cu care tinerii sunt invitati sa practice ocultismul: „"Sub pretextul distractiei, copii, tineri si adulti sunt invitati sa practice ocultismul, ceea ce intra in contradictie cu traditia Bisericii si cu vocatia de crestini".

Foto: Hepta

GALERIE FOTO! Coco Austin a transformat Uraganul Sandy intr-un concurs de tricouri ude!... Si noi avem povestile noastre: Cele mai bantuite locuri din Romania si legendele lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x