Biserica se cutremură din temelii! Un detaliu șocant îi face pe creștini să se întrebe dacă Iisus Hristos a trăit cu adevărat!

 
+2 click pentru
galerie

Recent, oamenii de știință au scos la iveală un detaliu incredibil despre viața lui Iisus Hristos, fapt ce a dus la nașterea unei adevărate controverse. Acum, tot mai mulți se întreabă dacă acesta a existat cu adevărat.

Potrivit unor lucrări publicate recent pe marginea acestui subiect controversat, singurele referințe la viața lui Iisus Hristos și detalii despre existența sa provin de la apostoli și creștini doritori să promoveze creștinismul ca religie, dar nu de la surse verificabile.

Ce alte motive se mai aduc pentru contestarea existenței lui Iisus Hristos?

  • Nu există dovezi din secolul întâi despre faptul că ar fi existat. Toate sursele sunt creștine sau evreiești.
  • Scrierile Noului Testament despre viața lui Iisus Hristos sunt vagi și nu prezintă detalii multe despre viața Mântuitorului
  • Unele rugăciuni și scrieri se contrazic despre detalii din viața lui Iisus Hristos
  • Biblia este scrisă de creștini cu scopul de a promva creștinismul
  • Scrierile cuprind influențe din partea fiecărui autor, dar dovezile istorice sunt greu de verificat

Ce este mic și ce este realitate? Oamenii de știință s-au preocupat intens de acest subiect și încearcă să descifreze tot mai multe mistere și să afle răspuns la diferitele întrebări. Creștinii preferă să creadă în Iisus Hristos fără dovezi clare, demonstrându-și astfel credința.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe