Boală sau pasiune extremă? Cum arată bărbatul obsedat de recorduri care și-a făcut 500 de tatuaje cu „steaguri” și și-a scos toți dinții

 
+6 click pentru
galerie

Povestea lui  Har Parkash Rishi, un indian obsedat de tatuaje și recorduri mondiale, este una la fel de atipică precum a protagonistului ei. Bărbatul și-a tatuat 366 de steaguri pe corp și cap, și-a scos toți dinții pentru a băga 500 de paie și peste 50 de lumânări aprinse în gură. Pentru un nou record, ați ghicit!

Până acum, indianul a bătut peste 20 de recorduri, iar numărătoarea are toate șansele să nu se oprească aici.

Indianul tatuat: „“Sunt deținătorul recordului de a băga 496 paie în gură!”

Devenit faimos pentru tatuajele lui, peste 500 la număr, Rishi și-a făcut din depășirea unor recorduri un adevărat stil de viață. Cel mai greu a fost să bage paiele în gură. “Sunt deținătorul recordului de a băga 496 paie în gură. Pentru acest record, am avut nevoie de spațiu, a trebuit să scot fiecare dinte ca să pot pune un număr maxim de paie”, a mărturisit el jurnaliștilor Reuters.

În prezent, indianul își tatuează fețele mai multor lider politici care se adaugă deja existentelor fețe ale premierului indian Narendra Modi, Barack Obama, Regina Elizabeta și Mahatma Ghandi.

„Obsedatul de recorduri” s-a născut în 1942 în New Delhi, iar fascinația pentru recorduri a început în 1990 când a făcut, împreună cu doi prieteni, o călătorie pe scooter de 1.001 ore. După acest episod, dorința de a-și vedea numele în Guiness Book l-a făcut să recurgă la acte stranii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI