Antena Căutare

Bunica de 81 de ani căsătorită cu un bărbat de 36 de ani. Cum arată noul ei soț, pe care l-a cunoscut pe Facebook

O femeie de 81 de ani din Marea Britanie a apărut în știri din întreaga țară după ce s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 36 de ani, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Colaj Iris, bunica de 81 de ani, emisiune, bluza portocalie Galerie
Iris, în vârstă de 81 de ani, s-a căsătorit cu un bărbat de 36 de ani | Profimedia

Iris Jones, în vârstă de 81 de ani, din Somerset, Marea Britanie, a ajuns pe prima pagină a publicațiilor din țara natală după ce a s-a căsătorit cu Mohamed Ahmed Ibriham, un bărbat de 36 de ani din Egipt.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, pe un grup dedicat ateiștilor, după care s-au căsătorit în luna noiembrie a anului trecut.

Vezi cum arată soțul de 36 de ani al bunicii de 81 de ani în GALERIA FOTO

Cei doi sunt despărțiți de luni de zile, însă, și Iris a ținut să publice un mesaj pe rețelele de socializare pentru soțul ei.

Bunica de 81 de ani și-a cunoscut noul soț de 36 de ani pe Facebook

Iris a zburat din Marea Britanie în Egipt în luna noiembrie, pentru a se căsători cu Mohamed. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, pe grup de Facebook.

Citește și: Katharine McPhee, surprinsă de paparazzi cu burtica de gravidă. Cum arată tatăl copilului, în vârstă de 71 de ani

Recent, bunica a publicat o imagine cu o inimă de trandafiri pe Facebook, dedicată soțului ei, alături de mesajul ”ești în inima mea mereu”.

Mohamed i-a și răspuns la mesaj pe Facebook, cu: ”Sunt pentru tine mereu”, la care Iris a răspuns: ”Mulțumesc, iubire”.

După nunta lor, iris s-a întors în Marea Britanie și Mohamed a rămas în țara sa natală, deși încearcă din greu să obțină o viză pentru a putea locui cu soția lui în Somerset.

Distanța dintre ei pare să aibă un efect negativ asupra lui Iris, potrivit The Sun. Ea a declarat pentru Metro că nu se va întoarce în Egipt pentru a patra oară, însă speră ca Mohamed să vină în Marea Britanie cât mai repede.

Iris susține că drumul până în Egipt e costisitor și clima locală nu e benefică pentru sănătatea ei.

”Am zile în care sunt bine și am alte zile în care plâng tot timpul,” a declarat Iris pentru Metro, cu lacrimi în ochi. ”Sunt separată de o persoană pe care o iubesc, e atât de greu. Nu am timpul de partea mea, avocații lui știu asta.”

Iris a recunoscut și că suferă ”de dureri de cap și stres” din cauza distanței dintre ea și soțul ei.

”O să mă duc la doctor să obțin o scrisoare în care să spună că am atât de multe probleme de sănătate încât am nevoie de soțul meu cu mine în Marea Britanie, în speranța că vor schimba regulile puțin și-l vor lăsa să vină și să aibă grijă de mine.”

Atunci când Iris a călătorit în Egipt pentru a se căsători cu Mohamed, bărbatul și-a dat demisia de la job pentru a petrece mai mult timp cu noua sa soție în Cairo.

Citește și: Cum arată acum octomama Nadya Suleman, la 12 ani după ce a născut 8 copii. Imagini nemaivăzute cu familia ei imensă

Relația lui Iris cu Mohamed a creat tensiuni în familia bătrânei. Cei doi fii ai săi, cu vârste de peste 50 de ani, nu au fost de acord cu mariajul la început, dar par să accepte decizia mamei lor acum.

Localnicilor nu le-a venit sa creadă când au văzut cum s-a transformat lacul. Ce este, de fapt, desenul misterios de pe ... Testul care a pus internetul pe jar! Tu știi răspunsul la ultima ecuație? Jocul este pierdut în proporție de 90%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x