Antena Căutare

Cablurile de telefonie de la Palatul Cotroceni, furate. Hotii au fost prinsi

Hotii nu mai tin cont de nimic. Cinci barbati au fost prinsi miercuri dimineata in timp ce incercau sa fure fibra optica a Palatului Cotroceni.

Angajatii de la compania de telefonie au alertat autoritatile, observand ca se umbla la cablurile de telefon de la Palatul Cotroceni.

Politistii au prins, in jurul orei patru dimineata, cinci indivizi care taiau cablurile de telefonie care faceau legatura cu Palatul Cotroceni.

Surse din interiorul Palatului sustin ca legaturile telefonice de la Cotroceni nu au fost afectate, dar au fost afectati lucratorii de la Politia de Frontiera si 1.200 de abonati.

Hotii, care au fost arestati si dau declaratii, sunt pasibili de pedepse cu puscaria, sentintele putand fi de la patru la optsprezece ani, pentru furt calificat.

Sursa: Antena3

Un american a supravietuit 5 zile in desert cu lichidul pentru spalarea parbrizului... Japonia va construi un tren ce va circula cu 500 km/h!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x