Câinele a fost luat de la un adăpost de animale și adus acasă, dar stăpânii au observat că acesta nu doarme deloc noaptea! Explicația i-a făcut să plângă de emoție

Doi tineri au decis să facă o  faptă bună și să adopte un câine de la un adăpost. Patrupedul era tot ceea ce și-ar fi putut dori de la un animal de companie, doar că avea straniul obicei de a nu dormi noaptea. Motivul i-a copleșit de emoție pe stăpânii acestuia.

Doi tineri au decis să facă o faptă bună și să adopte un câine de la un adăpost. Patrupedul era tot ceea ce și-ar fi putut dori de la un animal de companie, doar că avea straniul obicei de a nu dormi noaptea. Motivul i-a copleșit de emoție pe stăpânii acestuia.

Este povestea incredibilă a unui golden retriever din China. Abandonat la un adăpost de animale, viața acestuia s-a schimbat radical atunci când un cuplu a decis să îl ia acasă.

I-au dat hrană, l-au îngrijit și i-au oferit căldura unei case primitoare, unde este iubit și răsfățat. Doar că, după un timp, stăpânii animalului au observat că acesta nu doarme noaptea, indiferent cât de obosit este. Doar stă și își privește atent stăpânii, ca și când ar păzi ceva.

Câinele a fost dus la analize și aparent, nu avea nicio boală sau ceva care să îl supere. Dorind totuși să rezolve misterul insomniilor, stăpânii au fost la adăpost și au cerut detalii din trecutul animalului.

Doar pentru cei cu ochi de vultur! Privește gazonul și spune ce număr vezi! Ai curaj să îți testezi forțele?

Și astfel au aflat că fostul stăpân, atunci când a devenit tătic, a ales să părăsească animalul la adăpost. Nu a avut curajul să îl ducă acolo treaz, așa că l-a sedat și, când animalul s-a trezit, și-a dat seama că este singur și abandonat într-un loc străin.

De teamă să nu adoarmă și să fie iar părăsit, acest golden retriever lupta cu somnul și stătea treaz, prividu-și stăpânii și asigurându-se că va rămâne cu ei.

Acum, animalul a uitat amintirea urâtă și chiar sforăie, dormind liniștit seară de seară.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri