Antena Căutare

VIDEO! Calendarul erotic cu preoti se pregateste pentru 2014: deja a facut valva pe internet

Cu voia enoriasilor, calendarul erotic cu asa-zisi preoti ortodocsi romani se pregateste pentru 2014. La casting, producatorii i-au invitat pe clerici si pe studentii la Teologie, amatori de pictoriale… neortodocse

"Cine vede este liber sa accepte sau sa respinga ideea. Noi nu confirmam si nici nu infirmam identitatea acestor barbati. Noi consideram ca identitatea lor este irelevanta". Este mesajul de intampinare al noului calendar. Un calendar ortodox, cum il numesc autorii, ce nu se cumpara insa de la biserica.

"Sunt fierbinti si sunt preoti!"Este fraza ce a starnit mania fetelor bisericesti, cand pe piata a fost lansat un calendar cu asa-zisi preoti ortodocsi din Europa de Est si chiar din Romania, in ipostaze deloc ortodoxe.

12 luni, 12 preoti, iar aprilie e luna parintelui Daniel. Poza in care barbatul in sutana priveste doi enoriasi la bustul gol, pare a fi facuta in Romania, pe un santier in lucru. Mai exact santierul de la Catedrala Neamului! “Prima oara cand l-am vazut am zis "Doamne-fereste!", exclama parintele de la Constanta

Calendarul a facut valva pe internet. Si desi initial nu a vrut sa comenteze, Patriarhia a reactionat: "Imaginile indecente cu fotomodele care pozeaza drept preoti ortodocsi din mai multe tari denota intentia vadita de calomniere si defaimare a slujitorilor ortodocsi."

Un calendar homo-erotic, asa il numesc si cei care l-au produs. Costa zece euro, de zece ori mai mult decat un calendar clasic.

Administratorii vor sa promoveze "modernismul si dinamismul" persoanelor din cadrul Bisericii Ortodocse, pentru ca, spun ei, in Biblie nu scrie ca preotii nu pot arata bine.

Imagini cutremuratoare: Valeria Levitin, femeia care cantareste 25 de kilograme, in costum de baie... Etichetele pufoase si copacii "mortali", in atentia parlamentarilor romani. Cele mai ciudate propuneri legisla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x