Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Călugărița devenită actriță în filme pentru adulți, succes uluitor. „Îi cer lui Dumnezeu să mă țină sănătoasă”. Imagini interzise minorilor! - FOTO

Călugărița care s-a transformat în actriță în filme pentru adulți are succes în această industrie, datorită poveștii sale inedite. Ea a devenit protagonistă într-un film realizat de una dintre cele mai mari companii americane din domeniul cinematografiei pentru adulți.

Călugărița care a renunțat la viața în mănăstire și s-a transformat în actriță în filme pentru adulți are succes în această industrie, datorită poveștii sale inedite. Ea a devenit protagonistă într-un film realizat de una dintre cele mai mari companii americane din domeniul cinematografiei pentru adulți.

Rolul pe care Yudi Pineda îl interpretează în acest film pentru adulți este chiar de călugăriță.

Fosta călugăriță, acum actriță în filme pentru adulți, susține că în ciuda drumului pe care l-a ales în viață, Yudi Pineda nu a renunțat la credința în Dumnezeu și a precizat că obișnuiește să meargă la biserică pentru a se ruga.

„Înainte de a-i cere ceva lui Dumnezeu, trebuie să îi mulțumim pentru ce ne-a dat. Îi cer să mă țină sănătoasă pentru a-mi putea face meseria”, a spus Yudi Pineda, pentru W Radio, potrivit Libertatea.ro.

„Nu mai știu nimic despre celelalte călugărițe cu care am fost la mănăstire…”, a mai spus ea.

În plus, femeia a spus că a avut și are parte de toată susținerea din partea mamei sale.

„Nici nu mă judecă, nici nu îmi reproșează. Era mândră de mine și pe vremea când eram la mănăstire, dar este la fel de mândră și acum, în ciuda noii mele profesii”, a spus Yudi Pineda.

Yudi Pineda Vásquez s-a născut în regiunea Ituango din Columbia. De la vârsta de 10 ani, ea a ales să trăiască într-o mănăstire. Însă, la un moment dat, pentru această tânără s-a întâmplat ceva care i-a schimbat cu totul viața. Tânăra a renunțat la mănăstire, după opt ani. Femeia s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat care se ocupa cu cateheza, după care a decis să părăsească mănăstirea.

Yudi Pineda Vásquez a început apoi să facă videochat, dar era nemulțumită de banii pe care îi câștiga. Apoi, Pineda l-a cunoscut pe Juan Bustos, un bărbat care avea o experiență de un deceniu în lumea filmelor pentru adulți, care se ocupa de găsirea și creșterea unor staruri în acest domeniu.

Yudi Pineda a explicat anterior că este mândră că prin activitatea ei se poate întreține și își poate crește cei doi copii ca mamă singură. Ea câștigă 2.500 de dolari pentru 40 de ore de muncă timp de 15 zile pe lună.

Recomandari