Antena Căutare

Camerele de supraveghere de lângă casă au surprins apariția unei fantome, chiar în timpul zilei!

Un bărbat s-a apropiat de ușa casei sale și a sunat la sonerie, ca poată intra. Totuși, camera de supraveghere a surprins ceva de-a dreptul terifiant!

Un bărbat s-a apropiat de ușa casei sale și a sunat la sonerie, ca poată intra. Totuși, camera de supraveghere a surprins ceva de-a dreptul terifiant!

Era o zi ca oricare alta, în care bărbatul a fost la cumpărături și apoi s-a decis să meargă acasă. A sunat să i se deschidă ușa și, în timp ce aștepta să vină cineva, a simțit că ceva bizar se întâmplă în spatele său.

Camerele de supraveghere montate în jurul casei au surprins exact momentul în care o fantomă își face apariția din senin.

Omul a publicat clipul video pe internet pentru a cere tuturor o explicație logică pentru cele surprinse. Așa cum era de așteptat, filmarea a stârnit numeroase controverse.

Unii au spus că ar fi vorba despre un trucaj, în timp ce alții au considerat că ar fi vorba despre o iluzie optică sau chiar despre o fantomă adevărată!

Apocalipsa, mai aproape decât s-a crezut! Avertismentul specialiștilor francezi îți dă fiori: "O parte a globului v... ”Fratele” lui Einstein, matematician uriaș, a murit la doar 29 de kilograme. Refuza hrana, crezând că va fi otrăvit. Cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x