Antena Căutare

Când a aflat ce meserie are mama unei eleve, profesorul a avut o reacție ce i-a enervat pe mulți. Ce a putut acesta să facă

Un profesor a avut o reacție complet neașteptată atunci când a aflat ce meserie are mama unei eleva din clasa unde el predă. Oameni din întreaga lume s-au enervat când au auzit ce s-a întâmplat.

profesor in clasa cu elevi Galerie
O femeie a dezvăluit ce reacție neașteptată a aavut profesorul, de față cu elevii săi | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut de curând o mamă, care a ales să își păstreze anonimatul. Femeia servea cina în familie atunci când fiica sa în vârstă de 13 ani i-a dezvăluit ce reacție neașteptată a avut profesorul la școală atunci când a aflat ce meserie are.

Când a aflat ce meserie are mama uneia dintre eleve, un profesor a avut o reacție complet neașteptată

O mamă stătea la masă cu familia și servea cina atunci când fiica sa în vârstă de 13 ani i-a făcut o mărturisire ce a luat-o complet prin surprindere. Femeia a fost atât de supărată de cele auzite încât nu s-a mai putut abține și a povestit toul pe celebra platformă Reddit. Se pare că totul ar fi pornit de la reacția pe care a avut un profesor la școală, chiar în timpul orelor de curs, atunci cânda aflat cu ce se ocupă femeia.

Citește și: Ce reacție are un bebeluș de nouă luni, care aude vocea mamei sale pentru prima oară în viață. FIlmarea e virală

„Oare eu aș părea drept persoana rea dacă aș contacta pe profesorul fiicei mele din cauza comentariilor pe care le-a făcut în clasă, de față cu toți elevii, despre profesia mea?”, și-a început doamna postarea de pe Reddit.

Extrem de supărată și de surprinsă de cele întâmplate, femeia a povestit ce anume l-a deranjat la respectivul profesor și nu mică a fost surpriza internauților atunci când au aflat despre ce este vorba.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mesajul femeii a devenit viral și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților, care au criticat din plin cele întâmplate. Femeia a ales să își spună povestea pentru a trage un semnal de alarmă, dar și pentru a cere un sfat cu privire la cum ar trebui să reacționeze într-o asemenea situație.

Citește și: O mamă a făcut pachetul copilului și l-a trimis la școală. Când l-a deschis, băiatul a avut o surpriză. Peste ce a dat

„Nu știu dacă ar trebui să-i dau un mail mai aspru sau dacă ar trebui să îl sun. Nu îmi place deloc faptul că apucat să le spună elevilor asta, că avocații din oficiu nu fac o treabă bună și că oamenii ar trebui să își angajeze avocați privați. Este și mai frustrant faptul că totul a venit din partea unui profesor, cineva care este slab plătit pentru meseria pe care o are și care alege să critici pe altcineva, din alt domeniu, slab plătit. Ce ar trebui să fac, aș părea persoana rea dacă l-aș confrunta?”, a continuat mama supărată, după ce a descoperit cum a reacționat un profesor atunci când a aflat ce meserie are ea, de fapt.

Sute de persoane au reacționat imediat și au oferit femeii tot felul de sugestii, încurajări și mesaje critici la adresa cadrului didactic. Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Ce cadouri să-i faci persoanei iubite de Valentine's Day 2022. Idei pentru Ziua Îndrăgostiților... Aliment periculos retras din magazinele din București. Ce bacterie s-a descoperit și despre ce produs este vorba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x