Antena Căutare

Când a auzit ce îi cere soacra cadou de Crăciun, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a descoperit

O femeie a avut parte de o surpriză uriașă atunci când a auzit ce îi cere soacra drept cadou de Crăciun. Nu a durat mult și a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte.

femeie batrana in pulover alb stand la geam Galerie
Femeii nu i-a venit să creadă atunci când a auzit ce vrea soacra de Crăciun | sursa foto: Shutterstock

O soacră a reușit să își lasă nora mută de uimire atunci când a dezvăluit, fără pic de reținere, ce așteaptă să primească drept cadou de Crăciun. Nu a durat însă mult și nora a făcut o descoperire ce a făcut-o să se simtă de-a dreptul dezamăgită. Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Ce a putut să ceară o soacră drept cadou de Crăciun unei femei, fără pic de reținere. Nora a rămas fără cuvinte

Nu mai este o surpriză faptul că, de cele mai multe ori, între o soacră și o noră se pot naște tot felul de tensiuni sau pot există păreri sau viziuni diferite despre viață și diferite situații. Totuși, o femeie a crezut că nu aude bine atunci când soacra a venit la ea să îi spună ce cadou complet neașteptat vrea de Crăciun. Ceea ce a urmat a fost și mai surprinzător.

Citește și: Când a descoperit ce făcea soacra pe la spatele ei, femeii nu i-a venit să creadă că așa ceva e posibil. Ce a dezvăluit

„Am o problemă legată de mama soacră și cadourile de Crăciun. Sunt cu soțul meu de 9 ani și suntem căsătoriți de 2 ani. Încă de când m-am logodit cu el, mama mea soacră a insistat să îmi cumpere un cadou de Crăciun. Ideea este foarte drăguță și în trecut chiar mi-a luat niște eșarfe superbe sau chiar o umbrelă deosebită, pe care o ador și pe care o folosesc frecvent. Și eu i-am luat ei mereu un cadou. Dar au apărut și probleme în ceea ce privește darurile. Soacra are un obicei: la fiecare Crăciun trimite celor trei copii ai ei (printre care și soțul meu) o listă de cadouri pe care și le dorește, toate depășind valoarea de o sută de dolari. Toți cei trei copii ai ei stau prost cu banii, dar ea continuă să facă asta, ca și când nu îi pasă, punând presiune pe ei. Când soțul meu a refuzat noua listă de cadouri dorite și a zis că e prea scumpă, soacra s-a enervat și s-a lăsat cu ceartă și supărare.

Citește și: O femeie privea pozele din albumul soacrei atunci când un detaliu bizar i-a atras atenția. Ce a putut să descopere

Am decis să îi cumpăr, în anii ce au urmat, un parfum și un lănțișor, în bugetul alocat de mine și soțul meu. Totuși, soacra a insistat să ceară ce cadou a vrut ea de Crăciun. Trebuie să menționez că am descoperit că mereu ea îmi dăruiește mie obiecte pe care le găsește în magazinele de vechituri sau de reduceri. Am primit chiar și un set de pahare de la ea de acasă, cu praf pe cutie”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu viitoarea soacră. Cătălin Cazacu „dă vina” pe mama lui pentru relația dintre ei

Aceasta și-a făcut publică povestea pentru a afla dacă ea procedează greșit dorind să refuze cadourile soacrei sau dacă aceasta chiar este exagerată. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au criticat-o pe mama soțului ei, pentru faptul că a venit mereu cu listă de cadouri scumpe de Crăciun, ea alegând mereu chilipiruri sau chiar obiecte pe care le avea deja prin casă.

„Cumpără doar ce cadouri îți permiți și ignoră sau aruncă ceea ce îți aduce ea și nu îți trebuie. Încearcă, pe cât posibil, să eviți să interacționezi cu ea sau să vă întâlniți”, „Cadourile se aleg de către cel care le oferă. De Crăciun, tradiția spune că scrisori cu liste de cadouri dau copiii către Moș Crăciun. Dacă adulții fac asta atunci e lipsă de respect”, iată doar o parte din părerile internauților.

Iluzie optică virală! Poți să găsești coroana ascunsă în dormitor? Doar cei cu privire ageră reușesc. Iată răspunsul... Iluzie optică virală! Crezi că poți să găsești broasca din fotografie? Unde se ascunde, de fapt. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x