Antena Căutare

Când a descoperit ce făcea cumnata ei când era în preajma copilului său, mama s-a enervat. Ce a dezvăluit femeia

O mamă a fost uimită atunci când a descoperit ce făcea cumnata ei când era în preajma copilului său. Femeia s-a enervat și a dezvăluit totul, fără pic de reținere.

imagine cu o femeie care sta cu un copil si face selfie cu telefonul mobil
Cea care a dezvăluit totul a fost chiar mama copilului | sursa foto: Shutterstock

O mamă a fost mai mult decât surprinsă atunci când a descoperit ce făcea cumnata ei, în timp ce stătea cu nepotul său. Supărată de ceea ce a descoperit, aceasta și-a luat inima în dinți și a povestit totul pe internet.

Ce a putut să facă o cumnată în timp ce stătea cu nepotul său. Cea care a dezvăluit totul a fost chiar mama celor mici

Mai exact, în timp ce era în vizită la ea ca să vadă nepotul, cumnata i-a făcut celui mic poze, pe care apoi nu doar că le-a trimis altor rude, dar a și publicat o parte din ele pe diferite rețele de socializare fără să îi fi cerut permisiunea.

Citește și: Ce a putut să ceară o cumnată unei viitoare mirese, când aceasta își organiza petrecerea de nuntă. Femeii nu i-a venit să creadă

„Eu și soțul meu i-am tot trimis cumnatei mele tot felul de poze cu copilul, când apăream și eu în poză, în unele eram chiar întinsă în pat. Erau poze personale pe care am ales să i le dăm doar ei. Erau și 10-15 fotografii din momente speciale, cum ar fi a treia oară când a zâmbit și era doar cu mine. Eu i-am trimis poza cumnatei, fără să mă gândesc că ea va păstra totul și va arăta lumii, pe internet.

Citește și: O femeie a dezvăluit ce i-a putut face cumnata, fără pic de reținere. Gestul pe care mulți l-au criticat imediat

Am fost dezamăgită să descopăr că ceea ce eu credeam că sunt momente speciale ea le-a transformat în ceva public. M-am simțit desconsiderată și ciudat să văd cum altcineva publică poze cu copilul meu pe Instagram, fără să îmi fi cerut permisiunea înainte. Înțeleg că e entuziasmată că e mătușa copilului, dar rudele și familia mea nu ar fi îndrăznit să facă așa ceva vreodată. Soțul meu i-a dat mesaj cumnatei mele și a rugat-o să înceteze, dar i-a dat un răspuns destul de rece. Acum mă tem să nu existe probleme în relația noastră și tot felul de resentimente”, a dezvăluit femeia, potrivit celor de la mirorr.co.uk.

Mama a spus întreaga poveste pentru a cere sfatul internauților și pentru a-și da seama astfel dacă a avut o reacție exagerată sau nu. Nu puțini au fost cei care i-au dat dreptate și i-au ținut partea, spunând că gestul cumnatei n-a fost unul politicos și că ar fi trebuit să ceară voie pentru a publica poze cu copilul.

Ce a putut să ceară o cumnată unei viitoare mirese, când aceasta își organiza petrecerea de nuntă. Femeii nu i-a venit s... Ea este cântăreața care susține că s-a căsătorit cu o fantomă. Care e motivul pentru care a trebuit să fugă din țară dup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x