Antena Căutare

Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, un bărbat a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie

Când a venit acasă, un bărbat a găsit la ușa casei sale un bilet scris de unul dintre vecinii săi. Când a citit mesajul, omului nu i-a venit să creadă.

persoana care tine in maini un bilet de hartie Galerie
Omul a pozat biletul primit de la vecin și a dezvăluit totul pe internet | sursa foto: Shutterstock

Un bărbat a dezvăluit ce mesaj a putut să-i scrie unul dintre vecinii săi. Mesajul a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea. La fel de surprinzătoare a fost și reacția pe care a avut-o apoi bărbatul.

Ce bilet cu mesaj neașteptat a lăsat un vecin la ușa unui bărbat

Aceasta este întâmplarea prin care a trecut un bărbat din Australia atunci când a venit acasă și a descoperit că la ușa lui există un bilet. Curios, din fire, omul l-a luat ca să vadă despre ce este vorba și nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit despre ce este vorba, de fapt.

Citește și: Când a văzut ce bilet i-a lăsat vecinul la ușa, tânăra a rămas mască. Ce a putut acesta să-i scrie

Întâmplarea a avut loc în Australia, dar a făcut rapid înconjurul lumii. Un bărbat și-a petrecut una dintre nopți ascultând un podcast la ore târzii din noapte. Se pare că volumul a fost dat cam tare, lucru ce a deranjat din plin pe unul dintre vecini. Nervos, omul i-a transmis un bilet cu un mesaj mai mult decât acid: „Doar un pont. Nu mai asculta clipurile tale de dezvoltare personală la volum maxim, nenorocit lipsit de bun simț ce ești”.

În timp ce unii ar fi fost mult prea rușinați pentru a putea răspunde la un asemenea bilet primit, iată totuși că australianul a decis să îi ofere vecinului său un răspuns. Folosindu-se de aceeași bucată de hârtie, omul a scris următoarele.

Citește și: Un copil a scris o scrisoare vecinului său. Când a citit, omului nu i-a venit să creadă. Ce a scris puștiul în bilet

„Îmi cer sincere scuze pentru podcastul care v-a deranjat. O să am grijă să reglez volumul mai bine. Nu era în niciun caz dat la volum maxim, dar mă gândesc că e posibil totuși ca sunetul să fi ajuns și la dumneavoastră. Și eu am un pont care spune că înjuratul vecinilor nu e foarte de bun simț. E suficient doar să le explicit situația frumos. Pace și dragoste”, a scris australianul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Bărbatul care a primit biletul de la vecinul său nu doar că i-a dat un răspuns pe măsură, dar a și pozat și publicat cele două mesaje pe Facebook. În scurt timp, acestea au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Nu puțini au fost cei care au lăudat curajul omului de-a reacționa astfel și de a-l pune la respect pe vecinul nervos.

Un turist dădea un interviu atunci când camerele au surprins o scenă de necrezut pe fundal. S-a întâmplat pe o plajă din... O femeie însărcinată a plecat la spital, dar nu i-a venit să creadă ce i-a pus sotul in bageje. Ce a găsit înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x