Antena Căutare

Coșmarul unui soț. Când a văzut ce secrete se ascundeau în calculatorul nevestei sale, i-a cerut imediat divorțul

Un calculator deschis a distrus o familie. Când a văzut ce mesaje primea soția lui, bărbatul și-a dat seama că întreaga lor căsnicie a fost o minciună. Cu inima frântă, a înaintat acțiunea de divorț, și-a luat copiii și a refuzat să mai aibă vreun contact cu femeia pe care o iubise încă din adolescență.

Un calculator deschis a distrus o familie. Când a văzut ce mesaje primea soția lui, bărbatul și-a dat seama că întreaga lor căsnicie a fost o minciună. Cu inima frântă, a înaintat acțiunea de divorț, și-a luat copiii și a refuzat să mai aibă vreun contact cu femeia pe care o iubise încă din adolescență.

Seth Megow, din Georgia, Statele Unite, a crezut că trăiește o poveste de dragoste desprinsă din povești. S-a căsătorit când avea 19 ani cu fata visurilor sale. Timp de opt ani, cei doi au construit o viață împreună.

Coșmarul unui soț. Când a văzut ce secrete se ascundeau în calculatorul nevestei sale, i-a cerut imediat divorțul

Într-o zi, Seth a avut nevoie să lucreze la calculator. Soția lui, Crissy, tocmai îl folosise și îl lăsase pornit. În browser, femeia a lăsat Facebook-ul logat pe contul ei. Înainte să îl închidă, Seth a înlemnit. Soția lui primise un mesaj de la un bărbat, iar conținutul acestuia nu lăsa loc de interpretări: Crissy avea o aventură.

„Atunci mi-am dat seama cât de gravă era situația. Avea mai mulți amanți. Una dintre relații dura deja de un an”, a povestit bărbatul.

Coșmarul unui soț. Când a văzut ce secrete se ascundeau în calculatorul nevestei sale, i-a cerut imediat divorțul

Într-o singură noapte, o familie aparent fericită s-a destrămat. Seth și-a vărsat amarul pe un site dedicat celor înșelați de parteneri. Nu a putut să își ierte soția, cerându-i divorțul. Acum, Seth îți dedică tot timpul liber celor patru copiii ai săi.

Cea mai bună cafea boabe... Aruncat pe străzi, copilul a fost adoptat de o haită de câini. Doi ani, Ivan a trăit ca un animal. Cum arată astăzi „cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x