Antena Căutare

Când a văzut ce tort i-a pregătit mama lui pentru aniversarea de 16 ani, băiatului nu i-a venit să creadă

Atunci când a împlinit vârsta de 16 ani, o mamă i-a pregătit fiului său un tort personalizat. Când a văzut despre ce este vorba și ce formă are prăjitura festivă, tânărul s-a înroșit la față.

baiat care sufla in lumanarile dintr-un tort aniversar Galerie
Imaginile cu tortul băiatului au ajuns pe internet și au devenit virale | sursa foto: Profimedia

O mamă cu un simț al umorului extrem de bine dezvoltat a decis să își surprindă din plin fiul, la aniversarea acestuia de 16 ani. Femeia i-a pregătit un tort cu totul și cu totul special, însă când l-a văzut, adolescentul a avut parte de o surpriză de proporții.

Când a văzut ce tort i-a pregătit mama lui pentru aniversarea de 16 ani, băiatului nu i-a venit să creadă

Ashley Mitchell a fost atât de fericită de faptul că fiul său împlinește vârsta de 16 ani, încât a decis să îi ofere un tort „cu dedicație”. Cu un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, femeia s-a gândit să iasă din tipare și să comande o prăjitură festivă inedită, prin care să marcheze faptul că băiatul ei „acum are voie legal să se atingă de busturi.

Citește și: Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină

Astfel, chiar în toiul petrecerii, mama și-a făcut apariția cu un tort în forma unui piept de femeie, lucru ce, în mod evident, i-a lăsat mască pe mulți dintre cei prezenți.

Ethan, sărbătoritul, a crezut inițial că nu vede bine, apoi a izbucnit în râs alături de prietenii săi. Potrivit mamei, puștiul nu s-a simțit deranjat de surpriza primită, ba chiar a privit totul cu mult umor.

Citește și: Tort cu mere și cremă de zahăr ars. Rețetă din caietul de rețete al bunicii

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Tort de banane cu caramel și ciocolată, pentru momentele dulci

„Râdeam cu fiul meu cu privire la lucrurile pe care le poate face legal, acum că a împlinit 16 ani. Jucatul la loterie și alcoolul sunt permise de la 18 ani, așa că la 16 a rămas doar cu femei și cu dreptul de-a avea legal un loc de muncă. Nu era nimic amuzant în a face un tort cu referire la serviciu, mai ales că e încă elev, așa că m-am gândit că mai bine fac ceva prin care să marchez faptul că legal poate atinge bustul unei femei”, a dezvăluit mama din Ayrshire, Scoția, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Ce a putut să facă o mamă chiar în casa fiului său, cât timp acesta era plecat cu soția! Omul nu mai vrea să discute cu ea

Mama nu a pregătit singură tortul, ci a apelat la ajutorul unui cofetar priceput, care a avut grijă să-i respecte întocmai indicațiile. La final, prăjitura festivă a arătat surprinzător de realist. Așa cum era de așteptat, imaginile cu tortul comandat de mamă au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Citește și: Tort de mere umplute cu rahat de fructe, multicolor. Rețetă de post

Ce a putut să facă o mamă chiar în casa fiului său, cât timp acesta era plecat cu soția! Omul nu mai vrea să discute cu ... O tânără și-a cumpărat o carte veche de pe internet, dar când a deschis-o a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a putut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x