Antena Căutare

Când au văzut cu ce s-a încălțat mireasa, mulți au crezut că nu văd bine. Ce pantofi a putut să aleagă tânăra

O mireasă a decis să renunțe la pantofii clasici și și-a cumpărat niște încălțări ieșite din comun. Când au văzut cum arată și despre ce este vorba, mulți s-au mirat.

colaj foto cu avital nevies si o rochie de mireasa Galerie
Mireasa a ales o pereche de pantofi ieșită din comun pentru nunta sa | sursa foto: Profimedia/tiktok @avitalnevies

Este cunoscut deja faptul că orice mireasă își dorește să arate cât mai bine în ziua nunții. Pentru asta, pregătirile pentru ziua cea mare încep cu mult timp înainte de eveniment. Totuși, o mireasă a reușit să își surprindă din plin apropiații atunci când a dezvăluit ce pantofi și-a cumpărat pentru ziua cea mare.

Când a arătat ce pantofi și-a cumpărat pentru nuntă, mireasa i-a uimit din plin pe toți

Aceasta este inedita decizie pe care a luat-o o tânără pe nume Avital Nevies din Marea Britanie. Femeia a decis să renunțe la pantofii clasici și să își aleagă unii ceva mai neobișnuiți pentru ziua cea mare. Când au văzut despre ce este vorba, mulți s-au mirat din plin.

Citește și: Mireasa și-a supărat tatăl, așa că omul a recurs la un gest complet neașteptat. Ce a putut să-i facă, înainte de nuntă

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite momente din viața unei femei, motiv pentru care se depun eforturi uriașe pentru ca totul să iasă ca la carte și mireasa să fie impecabilă. Decorațiunile, meniurile, muzica, codul vestimentar, toate sunt alese cu multă grijă pentru nunta să iasă ca la carte. Uneori, miresele aleg să iasă din tipare cu ținuta sau cu tematica petrecerii.

Așa s-a întâmplat și în cazul tinerei Avital Nevies. Connștientă de faptul că nu va putea să reziste prea multe pe tocuri, în clasicii pantofi, tânăra a decis să își cumpere și alte încălțări, pe care să le poarte la nuntă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru pantofii cu pricina, femeia a dat aproximativ o sută de lire sterline și, extrem de mândră de achiziția sa, a pozat încălțările și a publicat totul pe internet. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Citește și: Un bărbat a băut câteva pahare la o nuntă și s-a apucat să danseze, dar ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. Ce a urmat

Când au văzut imaginile publicate pe TikTok, nu puțini au fost cei care s-au mirat și au sugerat faptul că alegerea este una destul de periculoasă, căci pantofii respective cresc considerabil riscul de-a luxa gleznele, arată cei de la mirror.co.uk.

Totuși, tânăra i-a asigurat pe toți că pantofii aleși sunt mai mult decât comozi și siguri. Pe contul său de TikTok, femeia are numeroase alte clipuri video în care dă sfaturi referitoare la pregătirea unei nunți.

O femeie și-a cumpărat șase ouă de la supermarket, dar în scurt timp a făcut o descoperire uriașă. Peste ce a dat... O femeie a crezut că are apă în urechi și a mers la spital. Medicii au descoperit ceva complet neașteptat. Peste ce au d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x