Antena Căutare

Când îi văd împreună, oamenii cred că sunt mamă și fiu, însă ei formează un cuplu. Ce diferență uriașă există între cei doi

Alexander Crowley are 25 de ani și iubește o femeie cu 22 de ani mai în vârstă. În ciuda diferenței, el susține că sunt mai fericiți ca niciodată și le dă peste nas celor care spun că relația lor nu va funcționa.

colaj de imagini cu un cuplu format dintr-o femeie de 47 si un barbat de 25
Alexander Crowley are 25 de ani și iubește o femeie cu 22 de ani mai în vârstă. În ciuda diferenței, el susține că sunt mai fericiți ca niciodată și le dă peste nas celor care spun că relația lor nu va funcționa | Captura TikTok

Bărbatul distribuie constant videoclipuri cu el și cu iubita lui pe pagina sa de TikTok și recent a postat un clip în care o numește ”sufletul meu pereche” pe partenera lui.

„Am întâlnit odată ca niciodată o femeie de 47 de ani care mi-a devenit sufletul pereche. Oamenii nu au înțeles diferența noastră de vârstă și au spus că nu va dura. Un an mai târziu și suntem încă puternici.", a scris Alexander.

Cum văd oamenii relația dintre Alexander Crowley și iubita lui

În ciuda faptului că Alexander a insistat că e mai îndrăgostit ca oricând, unii oameni din secțiunea de comentarii nu cred că lucrurile ar putea dura între ei.

„Frate, va avea două mame într-o casă!” a scris o persoană, în timp ce alta a comentat: „Ea trebuie să aibă mulți bani... pare că ar putea fi mama ta”.

O a treia persoană a adăugat: „Nu poți înșela bătrânețea. Se vede deja. Bucură-te de ea cât durează.”

Și, în timp ce iubita lui Alexander obișnuiește să primească astfel de remarci dure pentru că se întâlnește cu un bărbat mai tânăr, ea spune că există avantaje semnificative de a fi într-o astfel de relație.

„Oamenii mă întreabă în continuare: „Care sunt avantajele de a fi cu un tip mai tânăr?”, a spus ea într-un videoclip pe TikTok.

„Și eu zic: „Este foarte frumos să-mi pot trece mâinile prin părul lui – nu părul de pe spate, părul de pe cap. El este foarte activ – sunt o persoană foarte activă și el face lucruri cu mine – nu este obosit dacă merge la mașină sau când urcă scările.”, a afirmat femeia.

„Este frumos să ai lângă tine un tip tânăr, te menține tânăr!”, a mai adăugat ea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat i-a interzis surorii să vină la nuntă după ce i-a făcut o farsă ”macabră” viitoarei soții la petrecerea burlăc... Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x