Antena Căutare

Când l-au văzut, oamenii au râs de el pentru că arăta diferit: ”ca un porc”. Ce avea cățelul și cum arată după ce a primit ajutor

Un câine cu un aspect bizar, care a fost ignorat și batjocorit de oamenii din zona pe care o frecventa, a primit o nouă șansă la viață. Fără capul umflat și durerile uriașe, animalul se bucură acum de iubirea unei familii.

Un câine cu un aspect bizar, care a fost ignorat și batjocorit de oamenii din zona pe care o frecventa, a primit o nouă șansă la viață. Fără capul umflat și durerile uriașe, animalul se bucură acum de iubirea unei familii.

Captura Youtube

Câinele, foarte slab, a fost văzut de un bărbat care a decis să ceară ajutor. Animalul, care era flămând, avea o umflătură foarte mare în zona capului, care îi dădea un aspect bizar.

În imagini, se vede că este foarte sociabil și nu a ezitat nicio secundă să vină aproape de oamenii care l-au hrănit. Totuși, nu s-a apropiat foarte mult și, pentru că și-a pierdut încrederea în oameni, a fost dificil de capturat.

Citește și: Creatură "terifiantă" găsită în toaletă. Imaginile care te vor face să te uiți de două ori înainte de a folosi baia

Animalul abia putea să mestece, din cauza abcesului din partea stângă a capului și un ochi nu putea rămâne deschis complet. Deși a venit lângă salvatori și a mâncat, nu i-a lăsat pe aceștia să-l atingă. Durerile erau prea mari și se temea de interacțiunea fizică.

Ce avea cățelul și cum arată după ce a primit ajutor

După ce au eșuat în a îl prinde, cei doi salvatori au folosit o plasa pentru a îl imobiliza și a îl duce la o clinică veterinară.

În drum spre medic, el a încercat să scape. În fața personalului medical, a stat însă cuminte, de parcă a simțit că va fi scăpat de problema care îi făcea atâta rău. După ce a fost anesteziat, cătelul a fost operat.

Citește și: Medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, dar viitoarea mamă a refuzat. Ce a observat, la doar câteva ore după naștere

Intervenția a decurs cu bine și acesta a scăpat de povară. În două săptămâni, micuțul s-a recuperat și acum e un animăluț normal, tare energic și iubitor.

Animăluțul s-a împrieteni atât cu personalul, cât și cu ceilalți câini din adăpost. De asemenea, el a mai luat în greutate și e pregătit de joacă alături de noii săi prieteni.

Citește și: Tânăra care spune că „s-a săturat” să aibă bustul atât de mare. Cu greu reușește să își găsească haine pe măsură

Creatură "terifiantă" găsită în toaletă.  Imaginile care te vor face să te uiți de două ori înainte de a folos... Bărbații râdeau de ea când arăta așa, iar acum nu mai știu cum să-i intre în grații. Cum arată după ce a slăbit 40 kg...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x