Antena Căutare

Când o văd, ceilalți cred că este o adolescentă, însă la vârsta ei, alte femei sunt bunici. Câți ani are de fapt

O femeie spune că oamenii cred că are 20 de ani și rămân uimiți când le spune vârsta reală. Risa Hirako este posesoarea unui ten impecabil, fără niciun rid, motiv pentru care pare cu cel puțin 30 de ani mai tânără.

O femeie spune că oamenii cred că are 20 de ani și rămân uimiți când le spune vârsta reală. Risa Hirako este posesoarea unui ten impecabil, fără niciun rid, motiv pentru care pare cu cel puțin 30 de ani mai tânără.

Antena 1/ Risa

La prima vedere, nu ai ghici că Risa are mai mult de 20 de ani. Adevărul este că, la vârsta ei, multe femei sunt și bunici. Iată câți ani are și cum a reușit să-și mențină pielea tânără.

Citește și: Povestea bizară a doi bărbați care seamănă leit, au același nume și aceeași meserie, dar nicio legătură de sânge. Cum e posibil

Câți ani are, de fapt, Risa

Majoritatea oamenilor presupun că Risa are puțin peste douăzeci de ani și, de fiecare dată când postează pe Instagram, primește o mulțime de întrebări despre modul în care își îngrijește pielea.

Totuși, nu acesta este secretul ei. Femeia susține că o rutină de skincare nu este suficientă și îi încurajează pe adepții săi să adopte un stil de viață sănătos. Textura pielii ei se datorează, în mare parte, stilul său de viață, susține Risa.

Modelul preferă ingredientele organice în orice, de la ruj până la pizza. Risa afirmă că mereu caută aceste ingrediente în alimente, produse cosmetice și chiar săruri de baie.

„Încercați să mâncați alimente organice și să folosiți produse organice cât mai mult posibil”, a transmis ea pe Instagram. De asemenea, a recomandat folosirea unei creme hidratante pentru a menține pielea hidratată 24 de ore pe zi.

Citește și: Femeia care face o avere pentru că se poartă ca un cățeluș. Se lasă ținută în lesă, plimbată pe străzi și chiar bea apă din bol

În plus, Rita duce o viață foarte activă, potrivit The Sun. Deși călătorește mult pentru ședințe foto, ea nu sare peste rutinele de antrenament și a ales o tunsoare tinerească, în scări, care îi oferă un aspect tânăr. Femeia nu folosește nici mult machiaj, lucru care o avantajează.

51 de ani are Rita, cu 30 mai mult decât vârsta pe care i-o dau oamenii.

Citește și: Imagini scandaloase în fața unei biserici. O femeie se plimbă în fața lăcașului într-un costum sumar de călugăriță și pe tocuri

Iluzie optică virală! Poți să găsești puma din această poză? Felina nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul... Iluzie optică de senzație! Un câine s-a ascuns în dormitor. Tu poți să îl găsești în mai puțin de 7 secunde? Iată răspun...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x