Antena Căutare

Cântareața Carmen Chindriș își caută instrumentiști, pentru turneul din Rusia

Frumoasa si talentata cantareata Carmen Chindris a primit o oferta de zile mari! Aceasta urmeaza sa cante tocmai in Rusia, pentru toti locuitorii de acolo, in cadrul unui turneu organizat special pentru muzica ei.

Frumoasa si talentata cantareata Carmen Chindris a primit o oferta de zile mari! Aceasta urmeaza sa cante tocmai in Rusia, pentru toti locuitorii de acolo, in cadrul unui turneu organizat special pentru muzica ei.


Dupa cum se stie, artista interpreteaza si piese in limba rusa, datorita legaturii pe care o are cu Taraful Rutenilor. Pentru ca formula sa fie una impecabila, impreuna cu Livius Lauruc, isi cauta instrumentisti, de la violonist, trompetist, pana la tambalagiu, intr-un numar de 20 persoane.
Cei care sunt interesati si cunosc genurile interbelice, populara si usoara, ii pot scrie, pe pagina de Facebook, dupa care vor avea selectiile.


Carmen Chindris este o tanara artista din zona Maramuresului, care s-a afirmat pe piata muzicala prin diferitele genuri muzicale, pe care le abordeaza cu usurinta. Pentru ca a inceput si invatat sa cante de la varsta de 7 ani, aceasta trece, cu rapiditate, de la muzica populara, specifica
zonei ei, pana la cea interbelica si usoara. A lansat, de curand, videoclipul piesei "Floare Rara", unde joaca si un descendent din familia Romanov, apropiat al Tarului Rusiei.

Un bărbat s-a însurat cu propriul smartphone! De la ceremonie nu a lipsit inelul - VIDEO... Ce se întâmplă dacă dormi cu o bucată de săpun sub pernă! Tot mai mulți oameni recurg acum la acest truc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x