Căutare Live

Care e mama și care e fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart 38 de ani. Câți ani au femeile din imagine

Influencerul Misha Grimes a distribuit recent o fotografie cu ea și cu mama ei, Kasha, în timp ce se aflau în vacanță. Imaginea a creat o adevărată isterie pentru că femeia arată impecabil la vârsta ei: 60 de ani.

Influencerul Misha Grimes a distribuit recent o fotografie cu ea și cu mama ei, Kasha, în timp ce se aflau în vacanță. Imaginea a creat o adevărată isterie pentru că femeia arată impecabil la vârsta ei

Instagram

La câteva minute după ce fotografia a fost încărcată, internauții au început să lase comentarii în care spuneau că femeia din imagine este sora Mishei, nicidecum mama ei.

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a publicat mai multe imagini cu părintele său, spre încântarea internauților. Acestea o arată în fața unui hotel din Dubai, în ținute sexy și tinerești. Ba mai mult, Misha a ales să posteze și o captură cu cele două în costum de baie.

Citește și: Quran și Cherly formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Ea are 61 de ani, el 24 și se pregătesc să aibă un copil

Cum arată Misha și Kasha în costum de baie

Mama ei și-a pus în evidență trupul cu ajutorul unui costum de baie auriu, și-a lăsat pletele blonde să-i acopere umerii și a ales bijuterii simple pentru a completa ținuta.

De cealaltă parte, Misha a optat pentru un costum din două piese și a adăugat un lanț la talie. Kasha a fost confundată cu sora lui Misha datorită formei sale fizice de invidiat. Puțini și-au dat seama că ea are 60 de ani.

„Îmi amintesc că la școală oamenii obișnuiau să râdă de mine pentru că mama îmi era cel mai bun prieten. Ei bine, uită-te la noi acum. Destul de sigur că eu sunt cea care râde!! Cel mai bun prieten și mamă într-unul.”, a spus Misha.

Citește și: Ea este femeia care își împarte soțul cu alte tinere. Una dintre ele urmează să aducă pe lume copilul partenerului

Mulți oameni au rămas uimiți de aspectul tineresc al lui Kasha. O persoană a scris: „Îmi pare rău, dar Kasha nu are 60 de ani; ea minte.”

Un alt internaut a spus: „OK, mama ta este un supermodel, Woah. Ambele sunt atât de frumoase.” Un al treilea a intervenit, spunând: „Cât de incredibil arătați amândoi. Aș putea să jur că mama ta își schimbă vârsta.”

Quran și Cherly formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Ea are 61 de ani, el 24 și se pregătesc să aibă un ... O tânără și-a comandat mâncare și un sos de usturoi, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x