Antena Căutare

Carla Bruni a apelat la serviciul de traduceri pentru a-si intelege sotul

Carla Bruni nu intelege ce spune Nicolas Sarkozy. Prima doamna a Frantei a folosit serviciul de traduceri pentru a-si asculta sotul. Problemele de comunicare au aparut la summitul ONU de la New York. La intalniri participa peste 100 de lideri mondiali, printre care Emil Boc si Teodor Baconschi.

Desi vorbeste fluent patru limbi, sotia presedintelui francez nu a reusit sa il inteleaga pe Nicolas Sarkozy. Carla Bruni statea in primul rand la reuniunea plenara a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite iar sotul sau vorbea in franceza. Cu toate acestea, a avut nevoie de traducere.

Prima doamna a Frantei a ascultat atent cum liderul de la Paris i-a certat pe liderii care s-au scuzat ca e criza si au uitat de angajamentele umanitare.

Summit-ul de la New York isi propune sa rezolve probleme mai vechi cum ar fi ajutarea celor peste un miliard de oameni care traiesc cu mai putin de un dolar pe zi, reducerea copiilor care mor inainte de implinirea varstei de cinci ani sau implementarea Internetului in randul populatiilor sarace.

La discutiile ce dureaza trei zile participa peste 140 de lideri din toata lumea. Printre ei, premierul Emil Boc si ministrul de externe Theodor Baconschi. Seful diplomatiei romane va participa si la lucrarile Consiliului de Securitate al ONU privind mentinerea pacii si securitatii internationale.

Un tsunami solar este asteptat sa loveasca Pamintul in 2013... Eleva pedepsita si apoi "premiata" cu 33.000 de dolari pentru pozele sexy din telefon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x