Antena Căutare

Cascada Bigăr a înghețat! Splendoarea ei îți taie răsuflarea – VIDEO

Cascada Bigăr a înghețat, iar peisajul creat este splendid și fascinează turiștii. Poduri de gheaţă s-au format de-a lungul râului, până în apropierea acesteia.

Cascada Bigăr a înghețat, iar peisajul creat este splendid și fascinează turiștii. Poduri de gheaţă s-au format de-a lungul râului, până în apropierea acesteia.

Iarna este cel mai priceput pictor. Iar gerul are marele talent de-a desăvârşi peisajele magnifice. Spre exemplu, în perioada asta, cascadele din Apuseni au înmărmurit în tablouri de gheaţă.

Sunt ierni întregi de când pe cascada Bigăr nu s-au mai văzut astfel de ţurţuri... O spun turiştii care ajung acolo. Şi ajung din ce în ce mai mulţi.

Poduri de gheaţă s-au format de-a lungul râului, până în apropierea cascadei, iar pereţii muntelui sunt îmbrăcaţi în ţurţuri - o privelişte poate unică în viaţă pentru care oamenii se opresc fascinaţi. Dovadă stau zecile de maşini parcate pe marginea drumului și sutele de poze din telefoanele turiştilor.

Şi la cascada Cârşa a fost aglomerat în weekend. Pe pereţii muntelui, gerul a „pictat" un tablou de gheaţă.

Iarna a creat peisaje care îţi taie răsuflarea şi pe râurile din munţii Apuseni. Iar Cascada Pişoaia a îngheţat într-o nuanţă de albastru deschis, cu atât mai vizibilă pe fondul alb al munţilor.

Temperaturile scăzute au îngheţat aproape cu totul apa care cade de la peste 25 de metri. Iar meteorologii spun că şi în perioada urmatoare va fi la fel de frig în Apuseni. O ocazie numai bună pentru cei care vor să se bucure de spectacolul gheţii.

Urmăriți imaginile cu peisajul splendid în clipul de mai sus din „Observator”.

Un român, gest nebunesc în Irlanda! Și-a dat foc la mașina de lux, live pe Facebook – VIDEO... Imaginea care a depășit recordul mondial. 24 de milioane de like-uri pe Instagram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x