Antena Căutare

Câștiga un salariu uriaș, însă a demisionat după doar trei luni. Ce meserie avea angajatul care câștiga 150.000 de dolari pe zi

Un angajat a câștigat 150.000 de dolari pe zi într-o companie, dar cu toate acestea, și-a dat demisia după doar trei luni. Iată cum a fost posibil să câștige atât de mulți bani.

o persoană ține un portofel cu dolari în mână
Un angajat a câștigat 150.000 de dolari pe zi într-o companie, dar cu toate acestea, și-a dat demisia după doar trei luni. Iată cum a fost posibil să câștige atât de mulți bani. | Getty Images

Un angajat a câștigat 10,3 milioane de dolari pentru doar un sfert de an de muncă. Este povestea unui fost jurnalist care s-a reprofilat în domeniul relațiilor publice a câștigat 150.000 de dolari pe zi.

Povestea angajatului care a câștigat o sumă imensă de bani în doar trei luni

O depunere de reglementare de la Disney săptămâna trecută, raportată pentru prima dată de Wall Street Journal, a pus în centrul atenției mandatul incredibil de scurt, dar extrem de profitabil al lui Morrell în cadrul companiei Disney.

În calitate de șef al departamentului de PR al Disney timp de doar trei luni, din ianuarie până în aprilie anul trecut, Morrell a făcut aproximativ $150.000 de dolari pe zi, relatează CNN Business.

Citește și: Cât câștigă un șofer de Uber în București care lucrează 8 ore pe traseu. Venitul uluitor făcut din cursele zilnice

Suma aceasta este compusă din salariu precum și bonusuri. În plus, a mai primit 537.438 de dolari pentru că a acceptat să se mute cu familia sa de la Londra la Los Angeles. După ce a demisionat de la Disney, a mai beneficiat de o sumă de bani în plus pentru „circumstanțele sale unice”. Mai exact, jurnlistul a mai primit 500,000 de dolari pentru că și-a mutat din nou familia după ce și-a dat demisia.

Pe lângă toate aceste sume de bani, Morrell mai primește încă 4 milioane de dolari pentru că Disney va cumpăra restul contractului său, dar și bonusul de performanță pe care l-ar fi primit pentru 2022.

În total, Morrell a făcut anul trecut, în doar trei luni, 10,3 milioane de dolari.

Motivul pentru care Morrell și-a dat demisia după atât de puțin timp

După cele povestite mai sus, ați putea spune că acesta era un loc de muncă de vis care ar fi meritat păstrat. Ei bine, mandatul lui Morrell la Disney s-a terminat destul de brusc din cauza unui scandal în care a fost implicat CEO-ul de atunci, Bob Chapek. El a făcut o declarație controversată prinvind legislația din Florida care interzice predarea în școli despre identitatea de gen și orientarea sexuală până în clasa a treia - cunoscută sub numele de "nu spune gay".

Pe scurt, Disney, cel mai mare angajator privat al statului, a încercat să păstreze tăcerea asupra acestei controverse, însă Bob Chapek s-a pronunțat împotriva ei, fapt care i-a înfuriat pe republicani.

La câteva zile de la izbucnirea acestui scandal a fost anunțată plecarea lui Morrell din companie. Și ceo-ul Disney a plecat din companie, însă cu un pachet de compensații de 20 de milioane de dolari.

Morrell s-a angajat acum ca președinte al unității de strategie și comunicații globale a Teneo, o firmă de consultanță pentru manageri de top. Nici Disney și nici Morrell nu au vrut să comenteze această poveste, notează CNN.

Cine este cea mai bătrână persoană în viață, după moartea călugăriței Lucile Randon. Femeia este activă pe Twitter la 11... Ea este femeia care și-a tatuat globii oculari. Așa arată acum și susține că nu o interesează dacă va orbi: „Nu-mi pasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x