Antena Căutare

Cât valorează bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la evenimentul din Germania, acolo unde l-a însoțit pe președintele României

Prima Doamnă a iscat discuții aprinse, după ultima apariție publică la brațul soțului său. Află din rândurile de mai jos cât valorează accesoriile care i-au complimentat ținuta lui Carmen Iohannis la evenimentul din Germania!

carmen iohannis, într-o rochie verde lime, fără mâneci, cu un plic alb și un lanț alb cu cruce, cu părul strâns la spate și un ruj roșu discret pe buze Galerie
Cât valorează bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la cel mai recent eveniment din Germania, acolo unde l-a însoțit pe soțul său | Profimedia

Carmen Iohannis a iscat controverse în mediul online, după ce un brand românesc de bijuterii a publicat mai multe imagini în care soția președintelui României poartă un colier și un inel din aur alb cu diamante de la firma respectivă, potrivit Digi24.

Iată la ce valoare se ridică piesele respective, dar și care a fost reacția Administrației Prezidențiale, după ce s-au iscat mai multe zvonuri cu privire la bijuteriile purtate!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce venituri încasează Carmen Iohannis ca profesoară de liceu la Sibiu. Președintele Klaus Iohannis a publicat declarația de avere

Cât valorează bijuteriile purtate de Carmen Iohannis la evenimentul din Germania

Profesoara din Sibiu și soțul ei, președintele României, au fost prezenți pe 3 iunie la un eveniment din Dusseldorf, Germania, acolo unde Klaus Iohannis a fost distins cu Premiul Civic German, potrivit Fanatik.

Întrunirea a avut loc la Castelul Benrath, iar Prima Doamnă și-a asortat ținuta de un roz pal cu un set de pietre prețioase dintr-o colecție semnată de Malvina Cervenschi. Accesoriile purtate de Carmen Iohannis nu sunt pentru buzunarele oricui, acestea valorând nici mai mult, nici mai puțin de 12.000 de euro, potrivit celor două surse citate mai sus.

Deși nu a fost foarte clar dacă soția președintelui României a fost doar imaginea acestui brand sau și le-a achiziționat, apariția a reușit să trezească comentarii pe internet. Cu toate acestea, Malvina Cervenschi s-a mândrit cu faptul că Prima Doamnă a ales să se afișeze cu propria colecție:

„Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă.”, a fost o parte din mesajul care a însoțit imaginile cu Prima Doamnă, publicate de casa de bijuterii pe rețelele de socializare, potrivit celor două surse citate mai sus.

Se pare că aceasta firmă de bijuterii este și furnizorul oficial al Casei Regale din România, potrivit Digi24.

Citește și: Reacția Danei Budeanu la vestimentația soților Iohannis de la Încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Mă ofer moca"

Cum a explicat Administrația Prezidențială bijuteriile purtate de Carmen Iohannis în Germania

Ulterior speculațiilor, Administrația Prezidențială a revenit cu un mesaj lămuritor în care a fost stipulat faptul că bijuteriile au fost purtate de către Carmen Iohannis doar cu ocazia evenimentului, pentru a „promova” creatorii români, ele fiind „returnate creatorului la revenirea în țară”:

„Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe. La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora. Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă. Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective.”, a transmis, luni Administrația Prezidențială, citată de Digi24.

Femeia care s-a căsătorit cu un iubit virtual. L-a creat cu ajutorul inteligenței artificiale și spune că este însărcina... O creatură misterioasă zărită în apă i-a uimit până și pe experții marini. Ce ar putea fi ființa ciudată care plutea la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x