Antena Căutare

Câte triunghiuri sunt în această imagine, de fapt. Răspunsul corect te va surprinde

O imagine apărută pe internet a devenit virală și s-a transformat într-o adevărată provocare pentru internauții din întreaga lume. Puțini sunt cei care au reușit să descopere câte triunghiuri sunt în imaginea de mai sus.

imagine cu un triunghi sectionat Galerie
Încearcă să descoperi câte triunghiuri sunt în această fotografie | sursa foto: Shutterstock

Cu siguranță ai trăit măcar o dată senzația că orele de geometrie de la școală sunt o adevărată provocare, mai ales atunci când trebuie să privești și să analizezi figurile „în spațiu”. Cei cu gândire bună la matematică se vor descurca de minune să găsească toate triunghiurile din poza de mai sus, dar asta nu înseamnă că cei mai puțini pasionați de geometrie nu vor reuși să afle răspunsul corect.

Câte triunghiuri sunt în imaginea de mai sus, de fapt

Privește și tu imaginea de mai sus și încearcă să descoperi și să numeri atent câte triunghiuri se află în imaginea de mai sus, care a apărut pe internet în urmă cu ceva timp și a făcut înconjurul lumii.

În general, oamenii sunt ființe curioase și dornice să „aibă dreptate”, așa că orice iluzie optică, problemă de matematică sau puzzle logic reprezintă o provocare ce aduce o satisfacție imensă atunci când își află răspunsul corect. Aceste mici „teste” de perspicacitate sunt extrem de populare mai ales pe rețelele de socializare, acolo unde utilizatori de pretutindeni se iau la întrecere, în dorința de-a descoperi răspunsul bun.

Citește și: Cea mai tare iluzie optică a momentului. Găsește leopardul din imagine

Una dintre cele mai frecvente astfel de provocări pentru mintea umană este și poza de mai sus, ce cuprinde un triunghi secționat. La prima vedere poate că ești tentat să crezi că vezi un singur triunghi, dar răspunsul corect te va surprinde.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să îți fie mai ușor te sfătuim să desenezi figura de mai sus și să folosești un instrument de scris pentru a descoperi soluția problemei.

Citește și: Testul de personalitate care va scoate la iveală calitățile tale! Animalul pe care îl vezi primul spune totul despre tine

Unii văd patru triunghiuri, alții 12, 16 sau chiar 18 sau 22. Dacă te-ai descurcat îndeajuns de bine, atunci cu siguranță ai ajuns la concluzia că în poza de mai sus sunt 18 triunghiuri de mărimi și forme diferite.

Uneori, creierul uman este predispus să observe mai rapid imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția. Mai mult decât atât, desenele geometrice pot deveni și ele adevărate provocări pentru cei care nu văd lucrurile atât în detaliu, cât și în ansamblu.

După ce a divorțat, o mamă cu 4 copii s-a transformat total. Cum arată azi Zohrah... Natalie Bradley, de la obeză la anorexică în doar 15 luni. Cum arată femeia care a atins extremele greutății sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x