Lumea bună a animalelor: în vremea pandemiei un cățeluș hrănește zilnic o bătrânică singură "Reprezintă un mod de comunicare”"

Lumea animăluțelor surprinde mereu oamenii prin doza de bunătate pe care o împrăștie în lume! Astăzi este despre un cățeluș, Golden Retriever, care duce zilnic mâncare unei bunicuțe singure. Vecinii se tem să interacționeze direct cu vârstina din cauza coronavirusului, dar asta nu îi împiedică să ajute.

Lumea bună a animalelor: în vremea pandemiei un cățeluș hrănește zilnic o bătrânică singură "Reprezintă un mod de comunicare”"

Epidemia de coronavirus a devenit un test pentru întreaga lume. Un test al rezistenței fizice și psihice. O familie din Colorado, Statele Unite ale Americii foloseşte un Golden Retriever pentru a-şi ajuta o vecină care din cauza problemelor de sănătate este în pericol în această perioadă, notează The Irish Post.

Sunny, cățelul, are după el, în fiecare zi, o pungă cu cumpărături de la stăpânii săi pe care trebuie să o ducă vecinei, Renee.

Operaţiunea BAMBI! Un pui de căprioară a fost salvat şi îngrijit după ce a rămas blocat într-un gard de fier-VIDEO

Bătrâna apreciază că vizitele de la Sunny o ajută să evite situaţiile în care s-ar putea îmbolnăvi din cauza interacţiunilor sociale şi, mai important, îi îmbunătăţeşte starea de spirit.

Ce rol au animalele de companie în transmiterea coronavirusului? Medicul veterinar Dan Lescai: „Dacă era adevărat, situația epidemiologică era infinit mai gravă”

„Lucruri mici, precum Sunny venind în vizită, sunt drăguţe, mă fac să mă simt bine şi reprezintă un mod de comunicare”, explică Renee.

La întoarcere, Sunny primeşte de la Renee o listă de cumpărături pe care stăpânii săi i le trimit acesteia a doua zi, tot prin intermediul căţelului.

Imaginile care îţi vor face ziua mai frumoasă! Cele mai mici rase de pisici

Culmea drăgălășeniei! Una dintre minunatele creaturi de pe Pământ. Pisica Caracal, cea mai drăguță felină din lume!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri