Antena Căutare

Ce a apărut pe cer imediat după ce regina a murit. O femeie a pozat fenomenul bizar. Ce s-a văzut

Regina Elisabeta a Marii Britanii a murit la vârsta de 96 de ani. A doua zi, ceva complet neașteptat s-a întâmplat. O femeie a observat fenomenul neobișnuit și a pozat totul.

colaj foto cu jane Huskisson si poza sa cu fenomenul de pe cer Galerie
Când au văzut ce a apărut pe cer după moartea reginei, mulți s-au mirat | https://www.mirror.co.uk//facebook

Ziua de joi, 8 septembrie 2022, a adus o veste dureroasă pentru britanici, căci în timpul după-amiezii, regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la reședința sa de la Balmoral. A doua zi, o femeie a observat că ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Fenomenul a fost surprins prin intermediul unei fotografii, care a ajuns pe internet și a devenit astfel virală în toată lumea.

Ce a apărut pe cer la scurt timp după ce a murit regina. O femeie a surprins tot fenomenul neobișnuit

O britanică pe nume Jane Huskisson în vârstă de 49 de ani, care locuiește în Burgh le Marsh, Linconshire (Marea Britanie), privea cerul în dimineața de după trecerea în neființă a reginei atunci când a observat ceva mai mult decât ciudat. Inițial, aceasta a crezut că nu vede bine, dar când s-a uitat mai atent și-a dat seama că nu este vorba despre o plăsmuire, ci despre ceva cât se poate de real.

Citește și: Simbolul „ascuns”, observat de mulți pe pantofii purtați de Meghan Markle la funeraliile reginei Elisabeta. Ce semnificație are

Fără să mai stea pe gânduri, doamna cu pricina a pus mâna pe telefonul mobil și a făcut câteva poze cu fenomenul neobișnuit apărut pe cer.

Practic, potrivit acesteia, nori aveau forma celebrului ursuleț Paddington, care toarnă ceai reginei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceste detalii amintesc de celebrele imagini cu monarhul și îndrăgitul ursuleț, imagini ce au cucerit milioane de inimi din întreaga lume atunci când au fost difuzate pentru prima dată. Paddington este un personaj de filme și desene animate îndrăgit nu doar în Marea Britanie, ci în numeroase alte țări.

Citește și: O fetiță a adus o scrisoare emoționantă la moartea Reginei Elisabeta: „Sper că vă veți reîntâlni cu Prințul Phillip”

Fiica doamnei cu pricina a publicat fotografia cu neobișnuitul fenomen pe Facebook și, într-un timp extrem de scurt, aceasta a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Unii au confirmat faptul că și ei văd pe regină stând la un ceai cu ursulețul Paddington, în timp ce alții fie au venit cu alte variante, fie au spus că nu văd nimic. Astfel, poza a adunat numeroase reacții și comentarii de la oameni din întreaga lume, arată cei de la mirror.co.uk.

Nu este singurul incident de acest fel. O altă femeie susține că era în mașina personală și conducea pe un drum din Telford împreună cu fiica ei atunci când pe cer a apărut un nor bizar, ce imita perfect portretul reginei. Imaginea a devenit imediat virală și mulți i-au dat dreptate doamnei.

O tânără de 27 de ani avea ulcerații bucale și punea asta pe seama oboselii, dar când a mers la medic a primit un diagno... O tânără se simțea obosită și a crezut că e de la viața de student. Medicii i-au dat un diagnostic crunt, ce i-a schimba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x