Antena Căutare

Ce a apărut pe cerul Rusiei, chiar în timpul zilei. Mulți s-au speriat când au văzut mingea de foc și au zis că vine sfârșitul

Localnicii din Sankt Petersburg s-au speriat atunci când au observat că pe cer a apărut o uriașă minge de foc. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

imagine cu biserica din sankt petersburg Galerie
Un martor a pozat totul și a arătat dovezile pe internet | sursa foto: Profimedia

Imagini surprinzătoare au fost surprinse în Sankt Petersburg (Rusia). Locuitorii orașului au fost mai mult decât surprinși atunci când au văzut pe cer un obiect neobișnuit, ce semăna izbitor de mult cu o imensă minge de foc. Cineva a pozat totul și a publicat imaginile pe internet.

Fenomen neobișnuit surprins pe cerul orașului Sankt Petersburg din Rusia. O minge de foc i-a speriat pe locuitori

Un internaut a publicat pe un site celebru ceea ce pare să fie o fotografie în care se poate observa cum din norii cenușii cade ceea ce pare să fie o minge imensă de foc, de culaore portocalie. Omul, care susține că a fost martor la cele întâmplate, a pus imediat mâna pe telefonul mobil și a pozat totul, ca să arate dovezile pe internet. În scurt timp, fotografiile au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Acestea au fost publicate inițial în 2022, dar ele au rămas virale și continuă să stârnească reacții și supoziții.

Citește și: Un bărbat a intrat într-o biserică bântuită și ceea ce a urmat i-a dat fiori. Fenomenul paranormal a fost filmat

Când au văzut ce a apărut pe cerul din Sankt Petersburg (Rusia), mulți s-au speriat și au spus că vine sfârșitul în curând, considerând astfel că mingea de foc este un semn de rău augur. Alții, ceva mai rezervați, au fost de părere că e vorba doar despre o formă mai neobișnuită a norilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Mă duce cu gândul la asteroidul care va lovi Pământul și va aduce sfârșitul lumii”, „Grozave mingi de foc”, iată doar câteva din comentariile lăsate de internauți, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Un fenomen bizar apărut pe cer i-a alertat pe locuitori. Imaginile cu norul misterios au devenit virale

Imaginile au ajuns apoi să fie preluate și de către cei de la UFO Sightings Footage, unde un pasionat de fenomene paranormale a catalog obiectul ca un posibil OZN sau o încercare a guvernului rus să mascheze anumite acțiuni.

„Să fie oare un efect produs de om asupra norilor sau doar o consecință a unor lucruri petrecute pe sol sau în aer? Cred că nu vom știi niciodată cu adevărat”, a spus acesta.

Imaginile continuă să facă ocolul lumii și nu puțini sunt cei care își dau cu părerea și încearcă să găsească o explicație pentru straniul fenomen, despre care unii au crezut că e un semn al apropierii sfârșitului.

Un sunet înfricoșător care s-a auzit și în România a băgat spaima în oameni. Ce au surprins internauții pe rețelele soci... O asistentă a renunțat să-și mai spele lenjeria de pat, pentru a economisi bani. Ce a urmat când mama ei a aflat ce făce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x