Antena Căutare

Ce a descoperit o tânără în calculatorul viitorului soț cu puțin înainte de nunta lor. "M-am salvat și mi-am salvat și surorile"

O tânără în vârstă de 25 de ani a făcut o descoperire șocantă cu doar trei luni înainte de nuntă și a fost nevoită să anuleze totul. În schimb, s-a salvat atât pe ea însăși, cât și pe surorile ei, sunt de părere și internauții, după ce povestea ei a devenit virală.

fameie in rochie d emireasa
O tânără a fost nevoită să-și anuleze nunta după o descoperire uluitoare în laptopul iubitului ei | Shutterstock

Cu trei luni înainte de nunta care era complet organizată iar invitații confirmați, o tânără s-a văzut în situația devastatoare să anuleze evenimentul cu bărbatul visurilor ei, potrivit The Sun.

Acest lucru s-a întâmplat după ce fata a făcut un șoc atunci când a descoperit că persoana iubită îi ascundea secrete care pentru ea au fost teribile.

Tinerei i se stricase laptopul și l-a rugat pe iubitul ei să-i descarce CV-ul pentru a-l trimite unor companii, întrucât aceasta își căuta un loc de muncă.

Iubitul tinerei avea fișier ascuns cu fotografii ale surorilor fetei, la care "se uita și "visa" atunci când se plictisea la muncă", după cum i-ar fi răspuns fetei

În momentul în care a intrat în documentele iubitului ei pentru a-și căuta CV-ul, aceasta a descoperit mai multe foldere cu fotografii ale surorilor ei, dar și de-ale colegelor de muncă ale iubitului ei.

Citește și:Descoperire ciudată în Munții Căpățânii. Salvamontiștii fac apel la oameni: „Nu este vorba de nicio glumă”

Șocată, aceasta l-a confruntat și ca răspuns, cel ce urma să-i fie soț i-a spus că se mai uită la fotografiile acelea atunci când este la muncă și este plictisit, și își imaginează diverse lucruri cu persoanele respective, dezbrăcate și în poziții indecente.

Șocată, fata a anulat nunta și le-a avertizat pe surorile ei că bărbatul are mai multe poze, asemenea unui posibil om cu probleme mintale, mai ales că acestea aea inclusiv capturi de pe conturile lor de Instagram.

Citește și:Foto! Se plimba într-o pădure când a văzut o “pată” ciudată pe pământ. S-a apropiat şi a avut un şoc!

Ulterior și-a postat povestea pe platforma TikTok, unde a devenit virală, iar internauții au susuținut-o când aceasta a detaliat ce s-a mai întâmplat.

Mulți dintre ei au precizat că partea bună în poveste este că a aflat la timp și s-a salvat atât pe ea, cât și pe surorile sale.

Un șofer conducea liniștit atunci când ceva neașteptat a început să miște pe geam. Când a privit atent, omul s-a speriat... O femeie a cheltuit 14 mii de dolari pe haine sumare care să-i arate burtica de gravidă. Ce alegeri a făcut și cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x