Antena Căutare

Ce a descoperit un băiat de 9 ani într-o pungă de chipsuri. Imaginile cu descoperirea au devenit virale. Peste ce a dat

Un băiat în vârstă de 9 ani mânca o pungă de chipsuri atunci când a dat peste ceva complet neașteptat. Imaginile cu descoperirea băiatului au devenit virale.

Archie Davies (stanga) si imagine cu o punga de chipsuri (dreapta) Galerie
Imaginile cu descoperirea băiatului au făcut senzație | mirror.co.uk

Era o zi ca oricare alta atunci când un băiat a decis să își desfacă o pungă de chipsuri. În timp ce mânca, puștiul a făcut o descoperire ce îi poate aduce un loc în Cartea Recordurilor. Mulți s-au mirat atunci când au văzut peste ce a putut să dea băiatul.

Un băiat mânca o pungă de chipsuri atunci când a făcut o descoperire complet neașteptată. Imaginile au devenit virale

Aceasta aeste inedita situație prin care a trecut Archie Davies din Țara Galilor, un băiat în vârstă de 9 ani. Copilul savura o pungă de chipsuri atunci când a simțit ceva ciudat în interiorul ambalajului. A băgat mâna în pungă și acesta a fost momentul în care a făcut o descoperire cu totul și cu totul neașteptată.

Citește și: O femeie mânca chipsuri atunci când a făcut o descoperire neașteptată în pungă. Peste ce a putut să dea

Uimit și încântat deopotrivă, copilul a mers la mama lui și i-a arătat peste ce a putut să dea. Surprinsă, femeia a pozat totul și povestea a făcut înconjurul lumii într-un timp extrem de scurt.

Practic, Archie Davies a descoperit în punga sa de chipsuri un cartof prăjit de dimensiuni imrpesionante. Curios, copilul a luat ruleta părinților și astfel a ieșit la iveală faptul că chipsul măsura 9 inchi, adică aproximativ 23 de centimetri!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A fost atât de încântat atunci când a descoperit asta. I-am contactat deja pe cei de la Guiness Book of Records ca să aflăm dacă este sau nu vorba despre un record. Ultimul cel mai mare cartof prăjit găsit într-o pungă de chipsuri a avut aproximativ 8.6 inchi, iar al nostru are cam 9 inchi. Archie adoră să învețe despre recorduri mondiale. Ne-a spus că nu are nimeni voie să atingă chipsul și cine știe ce pățim dacă chiar vom face asta. Sunt surprinsă că nu l-a dus la școală, ca să îl arate. Avea un zâmbet uriaș pe față după toată această descoperire. Am făcut căutări despre recorduri similare, dar nu ne-am gândit inițial că am aveaa chiar șanse să stabilim și noi unul. Cred că Archie s-ar bucura dacă ar deveni faimos pentru asta”, a mărturisit mama băiatului, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Povestea a devenit virală și a făcut rapid înconjurul lumii. Chiar și cei de la firma producătoare de chipsuri au transmis un mesaj de susținere pentru băiatul care speră acum să intre în Cartea Recordurilor.

Culoarea costumului de baie îți poate salva viața. Care este explicația... De ce e bine să vopsești pereții din casă cu galben și nu cu alb, de fapt. Explicația pe care nu mulți o știu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x